H Peggy Spineli παρουσιάζεται στο TEDxNicosia

Η Peggy Spineli είναι η τέταρτη ομιλήτρια του TEDxNicosia, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαΐου, στο Σατιρικό Θέατρο Λευκωσίας. Το φετινό TEDxNicosia, έχει το τίτλο “Traces” (ίχνη).

Το TEDxNicosia πραγματοποιείται στην Κύπρο από το 2011 και έχει ως στόχο να φέρει κοντά τους ανθρώπους και να μοιραστούν την TED-εμπειρία.

Η Peggy Spineli

γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο “Πολιτικές Επιστήμες, Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές”, ενώ ταυτόχρονα έκανε μαθήματα Δημοσιογραφίας.

Επέστρεψε στην Κύπρο, όπου πήρε μια πρώτη γεύση από τον θαυμαστό κόσμο της δημοσιογραφίας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Sigma. Ενθουσιάστηκε τόσο πολύ, που έφυγε για τις Ηνωμένες Πολιτείες προκειμένου να συνεχίσει τις σπουδές της στις Διεθνείς Σχέσεις στο University of Indianapolis. Με ένα Master υπό μάλης, επέστρεψε στην Κύπρο και στην τηλεόραση του Sigma πριν πάρει μεταγραφή στον ονειρικό κόσμο των εντύπων.

Είχε περιστασιακές σχέσεις με μηνιαία και εβδομαδιαία περιοδικά (Madame Figaro, Time Out, το περιοδικό) αλλά την καρδιά και τη δημιουργικότητά της αφιέρωσε με αξιοθαύμαστη αφοσίωση στη City Free Press.

Με την City, από digital amish μεταμορφώθηκε σε digital lover. Σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του Impossible.Works, ενός site που παρουσιάζει startups και SME’s ελπίζοντας πως η φαντασία στην επιχειρηματικότητα θα κάνει την ανάπτυξη πραγματικότητα και την ανεργία παρελθόν. Θέλοντας να χαρακτηριστεί “founder” δημιούργησε την εταιρεία The Write Formula όπου γράφει κείμενα για εταιρείες και φυσικά πρόσωπα που εκτιμούν το περιεχόμενο.

Κατά τα άλλα αγαπάει τις κίτρινες τουλίπες και το κόκκινο κρασί, φοβάται τους ανθρώπους που δεν γελάνε δυνατά και τρέμει στην ιδέα πως κάποια στιγμή θα πρέπει να μιλήσει μπροστά σε μεγάλο ακροατήριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα