H ADMINE βραβεύτηκε από Google ως Νο1

Η ψηφιακή εποχή είναι πλέον γεγονός. Καθώς οι άνθρωποι στρέφονται όλο και περισσότερο σε ψηφιακές πλατφόρμες για πολλές καθημερινές τους δραστηριότητες, από την ενημέρωση μέχρι την ψυχαγωγία, οι επιχειρήσεις αναζητούν τρόπους να επικοινωνήσουν μαζί τους. Γι’ αυτό η παρουσία τους στη βασική μηχανή αναζήτησης, στο Google, είναι απολύτως απαραίτητη.

Η παρουσία αυτή όμως πρέπει να είναι σχεδιασμένη προσεκτικά, ώστε να αποφέρει στις επιχειρήσεις τα βέλτιστα αποτελέσματα. Εδώ η συνεργασία με μια εταιρεία

που να εξειδικεύεται στο λεγόμενο Search Engine Optimization, είναι παράγοντας που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

«Σε μια εποχή όπου το Digital &social media ήταν ακόμα στα σκαριά στην Κύπρο, αναζητήσαμε ένα Digital Agency που να έχει την τεχνογνωσία και την εμπειρία σε πολυεθνικό επίπεδο. Η Admine, ένα πολυβραβευμένο Digital Agency με διακρίσεις στο Digital Communication, Digital Media, Social Media και Ermis Αwards ήταν η καλύτερη επιλογή. Σε συνεργασία μαζί τους δημιουργήσαμε την Admine CY» αναφέρει η κα Βάσω Βασιλείου, Managing Director της Admine CY.

H πιο πρόσφατη βράβευσή της ήρθε από την ίδια την Google και κάνει την Κύπρο ιδιαίτερα περήφανη. Σε μια πανευρωπαϊκή συνάντηση που έλαβε χώρα στα κεντρικά γραφεία της Google στο Δουβλίνο η Admine βραβεύτηκε ως το Νο1 agency σε επίπεδο video campaign management, στο πλαίσιο των Google Power Ups. H Αdmine CY διαχειρίζεται με επιτυχία καμπάνιες με περιεχόμενο video και αναδείχθηκε σε κορυφαίο Google Partner. «Επιδιώξαμε οι κυπριακές επιχειρήσεις να απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου εξειδικευμένες υπηρεσίες στο τομέα στρατηγικής performance media από ένα γραφείο που φέρει το Google Partner certification και το πετύχαμε μιας και έχει οργανώσει εξαιρετικά πετυχημένες καμπάνιες για επιφανείς πελάτες όπως: Bank of Cyprus, Procter &Gamble, Alphamega Hypermarkets, Londa Hotel, ACFX.» αναφέρει η κα Βασιλείου.

Η Ξένια Χατζηιωαννίδου, Director της Admine Cyprus, δήλωσε: «Στην Κύπρο γίναμε γνωστοί ως αμείλικτοι καθοδηγητές σε άνευ προηγουμένου ευκαιρίες που προέρχονται από την έκρηξη της τεχνολογίας. Είναι τιμή μας να βραβευόμαστε στα κεντρικά της Google ανάμεσα στους καλύτερους της Ευρώπης! Αυτό το βραβείο και όλα όσα θα ακολουθήσουν είναι αφιερωμένα στους πελάτες μας που ταυτίζονται με τη φιλοσοφία της καινοτομίας στη στρατηγική επικοινωνίας εντός και εκτός Κύπρου».

Keywords
Τυχαία Θέματα