Gan Direct: νέο ασφαλιστικό πλάνο ''MyRide''

Η Gan Direct φέρνει κοντά σας το νέο ασφαλιστικό πλάνο «MyRide», το οποίο προσφέρει μειωμένο ασφάλιστρο για το αγαπημένο σας όχημα, που κρύβεται πίσω από κάθε σας χόμπι!

Η Gan Direct, θέλοντας να προστατεύσει τις αγαπημένες σας αποδράσεις και δραστηριότητες, φέρνει κοντά σας το νέο πλάνο ασφάλισης αυτοκινήτουαναψυχής «My Ride»,για να μπορείτε να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας δραστηριότητες με ασφάλεια και σιγουριά.

Το νέο αυτό πλάνο έχει σχεδιαστεί με γνώμονα το πάθος,

την υπερηφάνεια και τη χαράσας για το αγαπημένο σας αυτοκίνητο. Έτσι, όποιο και ναείναι το αγαπημένο σας χόμπι, η Gan Directδιασφαλίζειότι απολαμβάνετε κάθε στιγμή της διαδρομής με ασφάλεια, αρκεί να μην λειτουργούν ταυτόχρονα τα άλλα οχήματα που ανήκουν στην ιδιοκτησία σαςκαι ο αριθμός των οχημάτων να ξεπερνά τον αριθμό των ασφαλισμένων οδηγών.

Τέλος, με το νέο πακέτοασφάλισης αυτοκινήτου αναψυχής«My Ride»,επωφελείστε 50% έκπτωση στο ασφάλιστρο του οχήματός σας.

Tώρα, μπορείτε να απολαύσετε ασφαλισμένα το κυνήγι, το ψάρεμα, τα θαλάσσια χόμπι και άλλες αγαπημένες σας δραστηριότητες, γιατί ηGan Direct γνωρίζειότι οδηγός σας σε κάθε χόμπι, είναι το αγαπημένο σας αυτοκίνητο.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε δωρεάν στο 800 5 10 15 ή επισκεφτείτε ένα από τα υποκαταστήματα της Gan Direct ή πληκτρολογήστε www.gandirect.com.

Η ΠΡΩΤΗ Direct ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ!

Keywords
Τυχαία Θέματα