Focus: Έφθασε η ώρα της αλήθειας για κατηγορούμενους

Οι κατηγορούμενοι στην ποινική υπόθεση της Focus, που αφορά φερόμενη δωροδοκία του πρώην Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, Χριστόδουλου Χριστοδούλου, με 1 εκατομμύριο ευρώ από την εταιρεία, καλούνται σήμερα ν’ απαντήσουν κατά πόσον αποδέχονται ή όχι τις κατηγορίες, που αντιμετωπίζουν.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας παρέπεμψε στις 22 Μαρτίου την υπόθεση σε απευθείας

δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, το οποίο θα συνεδριάσει στις 9 το πρωί, προκειμένου να καλέσει τους κατηγορουμένους να απαντήσουν στις κατηγορίες, που τους προσάπτονται από το κατηγορητήριο.

Συγκεκριμένα, ενώπιον του Κακουργιοδικείου παραπέμφθηκαν ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου, η κόρη του Αθηνά Χριστοδούλου, ο πρώην σύζυγός της Ανδρέας Κιζουρίδης, ο Μιχάλης Ζολώτας και ο Μιχάλης Φόλε, ως επίσης και οι εταιρείες Α. C. Christodoulou Consultants Ltd, Marόn Invesment Group - MIG και Focus MaritimeCorp, ως νομικά πρόσωπα.

Όλοι οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι υπό περιοριστικούς όρους.

Κατηγορούμενοι στην υπόθεση ήταν επίσης ο Κυριάκος Μάγειρας, για τον οποίο το Εφετείο Αθηνών αποφάσισε τη μη έκδοσή του στην Κύπρο και ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο οποίος πέθανε πρόσφατα.

Ως αποτέλεσμα οι δύο αφαιρέθηκαν από το κατηγορητήριο και απηλλάγησαν από τις κατηγορίες εναντίον τους.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα