Τόμας Κρίστιανσεν: «Ανόητη κόκκινη κάρτα»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ παραδέχθηκε ότι η ομάδα δεν ήταν έτοιμη για το παιχνίδι, το φοβήθηκε και δεν έπαιξαν αρκετά γρήγορα. Ο Τόμας Κρίστιανσεν δεν θα μπορούσε να μην κάνει αναφορά και στην κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Λαρένα.

Οι δηλώσεις του Τόμας Κρίστιανσεν:

«Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ για τη νίκη. Όλοι γνωρίζαμε το πόσο σημαντικός ήταν ο σημερινός αγώνας, γνωρίζαμε την κατάσταση του αγώνα και την ομάδα του ΑΠΟΕΛ

και ότι με την πρώτη ευκαιρία που θα τους δίναμε θα σκόραραν. Στις δύο πολύ καλές τους φάσεις πέτυχαν δύο πανέμορφα γκολ, όμως νομίζω δεν ήμασταν έτοιμοι για το παιχνίδι, το φοβηθήκαμε, δεν παίξαμε αρκετά γρήγορα και όταν κάνεις αυτά τα λάθη θα τιμωρηθείς. Μετά το 2-0 προσπαθήσαμε να φτιάξουμε κάποιες ευκαιρίες να μπούμε ξανά στο παιχνίδι, δεχθήκαμε σ' ένα σημείο μία ανόητη κόκκινη κάρτα και δεν καταφέραμε να μειώσουμε και με το πέναλτι. Ακόμη και με δέκα προσπαθήσαμε για κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε. Τώρα για το αποτέλεσμα όταν επιστρέψουμε από τη διακοπή θα πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί. Ένα ευχαριστώ στον κόσμο μας που ήταν εδώ σήμερα. Ξαφνιάστηκα που ο Σωτηρίου ήταν εκτός εντεκάδας του ΑΠΟΕΛ, όμως δεν είναι η πρώτη φορά που παίζει με αυτό το σύστημα ο ΑΠΟΕΛ».

Keywords
Τυχαία Θέματα