Final Four: Ώρα για δράση!

Το Final Four της Euroleague ξεκινά σήμερα (13/5), με τους δύο ημιτελικούς, ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Λοκομοτίβ Κουμπάν (19:00, NovaSports 1) και Φενέρμπαχτσε-Λαμποράλ Κούτσα (22:00 NovaSports 1) να... κόβουν την ανάσα!

Η ομάδα του Δημήτρη

Ιτούδη θεωρείται από πολλούς ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ η «Λόκο», στην πρώτη της παρουσία σε Final Four, είναι αποφασισμένη να κάνει την μεγάλη έκπληξη και να φτάσει μέχρι το τέλος, «φορώντας» την ταμπέλα του αουτσάιντερ.

Από την «ομάδα του στρατού», οι Μίλος Τεόντοσιτς και (ο MVP της διοργάνωσης) Νάντο Ντε Κολό ανάφερθηκαν με κολακευτικά λόγια για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενώ από την άλλη μεριά, ο Ματ Τζάνινγκ τόνισε σε δηλώσεις του πως «είναι φοβερό να βρίσκεσαι ανάμεσα στους καλύτερους».

Στον δεύτερο ημιτελικό, η Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς αντιμετωπίζει στις 22:00 την Λαμποράλ του Γιάννη Μπουρούση, σε μία αναμέτρηση όπου οι Τούρκοι είναι το απόλυτο φαβορί και οι Βάσκοι θέλουν να... σοκάρουν για ακόμα μία φορά φέτος την μπασκετική Ευρώπη.

Ο Κώστας Σλούκας και οι συμπαίκτες του προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα χθες στην «Mercedes-Benz Arena», ενώ στην τελετή της παράδοσης των φετινών βραβείων της Euroleague, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε με κολακευτικά σχόλια για τον Γιάννη Μπουρούση.

Από την πλευρά του, ο Έλληνας άσος, που ψηφίστηκε στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης, δεν δίστασε να... βγάλει το καπέλο στον προπονητή του, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ενώ στο στρατόπεδο της Ισπανικής ομάδας επικρατεί αισιοδοξία για την σημερινή αναμέτρηση.

Το πρώτο τζάμπολ του φετινού Final Four είναι προγραμματισμένο για τις 19:00. Εκείνη την ώρα, στην «Mercedes-Benz Arena» θα αναμετρηθούν σε έναν «εμφύλιο» η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την Λοκομοτίβ Κουμπάν, με απόλυτο στόχο - τι άλλο;- την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Euroleagie.

Keywords
Τυχαία Θέματα