Eurosuccess Consulting: Επιχορηγημένες ευκαιρίες εκπαίδευσης

Ο Οργανισμός Eurosuccess Consulting διοργανώνει τα παρακάτω επιχορηγημένα σεμινάρια:

ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ

Υπεύθυνοι για την δημιουργία μίας αποτελεσματικής εταιρείας είναι όσοι ηγούνται εταιρειών, τμημάτων και έργων (projects) που το πρώτο μέλημα τους πρέπει να είναι η βελτίωση των δεξιοτήτων και ικανοτήτων του κάθε εργαζόμενου.

 ΤΑ SOCIAL MEDIA

ΣΑΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ, ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Τα νέα κοινωνικά μέσα έχουν σήμερα αλλάξει αρκετά το τοπίο, ενισχύοντας την αλληλεπίδραση και τη φωνή του πελάτη. Ο λόγος είναι ότι δίνουν στον πελάτη κάτι που τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης δεν μπορούσαν ποτέ να δώσουν: την ευκαιρία δημιουργίας σχέσης και δικτύωσης με τους άλλους. Τα κοινωνικά δίκτυα δεν μπορούν να αγνοηθούν, γιατί δίνουν την ευκαιρία στα άτομα να εκφραστούν και έτσι βοηθούν τις επιχειρήσεις να καταλάβουν ποιοι είναι αυτοί που θα προσεγγίσουν, τι να τους πουν και τι τους υποκινεί.

Δικαιούμενοι συμμετοχής

Τα εν λόγω σεμινάρια μπορούν παρακολουθήσουν εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις (ανεξαρτήτως αριθμού εργαζομένων). Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν με εργοδοτούμενούς τους, οι οποίοι ικανοποιούν τα κριτήρια της ΑνΑΔ, θα τύχουν της σχετικής επιχορήγησης.

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στη Λευκωσία, στις πιο κάτω ημερομηνίες:

 HΓΕΣΙΑ &ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ (14 ώρες, 2 ημέρες: Πέμπτη 17/11/2016 &Πέμπτη 24/11/2016)
 ΤΑ SOCIAL MEDIA ΣΑΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ, ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
(7ώρες: Τρίτη, 22/11/2016)

Οι ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι πληρούν τα πιο πάνω κριτήρια, παρακαλούνται όπως επιλέξουν στους πιο κάτω συνδέσμους για να κατεβάσουν την αίτηση συμμετοχής, και την αποστείλουν κατάλληλα συμπληρωμένη μέσω email στο [email protected] ή μέσω fax στο 22518248.

ΗΓΕΣΙΑ &ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ

 ΤΑ SOCIAL MEDIA ΣΑΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ, ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.


Keywords
Τυχαία Θέματα