Eπιτυχής διεκπεραίωση Παιδιατρικών Περιστατικών Επεμβατικής Καρδιολογίας

Πιστό στην καινοτομία και διαρκή αναβάθμιση των Υπηρεσιών του προς όφελος των ασθενών της Κύπρου, το Mediterrnaean Hospital ανακοινώνει την επιτυχή διεκπαιρέωση 3 παιδιατρικών περιστατικών επεμβατικής καρδιολογίας, τα οποία πιστοποιούν τόσο την υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών του Νοσοκομείου, όσο και την δυνατότητα κάλυψης αναγκών σε εξειδικευμένα περιστατικά τα οποία στο παρελθόν είχαν την ανάγκη για μετάβαση στο Εξωτερικό.

Μετά από τεκμηριωμένη εμπειρία σε επεμβάσεις Επεμβατικής Καρδιολογίας

με εξαιρετικά αποτελέσματα, ανάλογα με κέντρων του εξωτερικού, η Επιστημονική Ομάδα του Mediterranean Hospital προχώρησε στην έναρξη υπηρεσιών Επεμβατικής Καρδιολογίας σε παιδιατρικούς ασθενείς όπου τον Μάιο πραγματοποιήθηκε σειρά περιστατικών υψηλού ρίσκου και απαιτήσεων από την Εξειδικευμένη ομάδα Επεμβατικών Καρδιολόγων, Καρδιολόγων και Παιδιάτρων.

Στις περιπτώσεις αυτές μικρές τρύπες στην καρδιά των παιδιών για να κλείσουν στο πρόσφατο παρελθόν έπρεπε οι ασθενείς να υποβληθούν σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, ενώ σήμερα οι τρύπες αυτές μπορούν να κλείσουν με καθετηριασμό αγγείων από την περιοχή του ποδιού ακολουθώντας μία διαδικασία που διαρκεί από τριάντα λεπτά μέχρι μία ώρα και οι μικροί ασθενείς μπορούν να λάβουν εξιτήριο την επόμενη μέρα απ' το νοσοκομείο.

Το Mediterranean Hospital δεσμεύεται στη δημιουργία ανάλογων τμημάτων μοναδικών στην Κύπρο προς όφελος κάθε συμπολίτη μας, ανεξαρτήτου ηλικίας.

Ιατρική ομάδα: Δρ Ζήσης Δημητριάδης, Δρ Ελένη Κλεάνθους, Δρ. Σπύρος Ράμμος, Δρ Ανδρέας Ρουσουνίδης.

Υποστήριξη προς διεκπεραίωση του νέου εγχειρήματος από: Δρ Νικόλαος Μούρτζης, Δρ Άθως Νικολάου, Δρ. Φώτης Μητρόπουλος, Αντώνης Σαμοθράκης, Ελπίδα Σιόλου, και την Νοσηλευτική ομάδα του Mediterranean Hospital Of Cyprus.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Eπιτυχής, Παιδιατρικών Περιστατικών Επεμβατικής Καρδιολογίας,Epitychis, paidiatrikon peristatikon epemvatikis kardiologias