Emirates επεκτείνει την υπηρεσία της στη Λάρνακα και Μάλτα

Η Emirates, η οποία λειτουργεί καθημερινές πτήσεις μεταξύ Ντουμπάι και Κύπρου, ενισχύει τη χωρητικότητα στη δύο φορές την εβδομάδα υπηρεσία της προς Λάρνακα και μετέπειτα στη Μάλτα με την εισαγωγή ενός νέου αεροσκάφους Boeing 777-300ER, από την Τετάρτη 1 Ιουνίου, 2016. Οι ταξιδιώτες

από την Κύπρο σε αυτό το δρομολόγιο έχουν την επιλογή για ταξίδι στο Ντουμπάι ή στη Μάλτα.

Το αεροσκάφος Boeing 777-300ER θα αντικαταστήσει το υφιστάμενο Airbus A340-300 που χρησιμοποιείται στο δρομολόγιο Ντουμπάι-Λάρνακα-Μάλτα, και θα προσφέρει στους πελάτες ακόμα περισσότερη άνεση στο αεροσκάφος, ψυχαγωγία και καθίσματα, συμπεριλαμβανομένου ενός πλήρως ενημερωμένου συστήματος εν πτήσει ψυχαγωγίας. Το νέο αεροσκάφος έχει οκτώ Ιδιωτικές Σουίτες στην Πρώτη Θέση, 42 πλήρως ανακλινόμενα καθίσματα στην Business Class και 310 ευρύχωρα καθίσματα στην Οικονομική Θέση.

Οι ταξιδιώτες μπορούν να προσβλέπουν στο βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας της Emirates, ice, που προσφέρει πάνω από 2.500 κανάλια ηχητικής και οπτικής ψυχαγωγίας κατ’ απαίτηση, από καινούριες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, μουσική, ηχητικά βιβλία και παιχνίδια.

Οι πελάτες θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν την περίφημη φιλοξενία στο αεροσκάφος από το πολυεθνικό πλήρωμα καμπίνας της Emirates, που συμπεριλαμβάνει Κύπριους και Έλληνες υπήκοους, καθώς και τοπικά εμπνευσμένα γκουρμέ πιάτα με δωρεάν ποτά. Όπως συμβαίνει με όλες τις πτήσεις της Emirates, οι επιβάτες θα επωφεληθούν από ένα γενναιόδωρο επιτρεπόμενο βάρος αποσκευών των 30 κιλών στην Οικονομική Θέση, 40 κιλών στη Business Class και 50 κιλών στην Πρώτη Θέση.

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν σε καμπίνες premium απολαμβάνουν την υπηρεσία της Emirates, πριν ταξιδεύσουν, με μεταφορά με σοφέρ σε ακτίνα 60 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο της Λάρνακας, καθώς και κατά την άφιξη στους περισσότερους προορισμούς της Emirates. Άλλα ειδικά προνόμια περιλαμβάνουν ειδικούς χώρους για έλεγχο εισιτηρίων, και αποκλειστική πρόσβαση στα Emirates Lounges σε μεγάλα αεροδρόμια, συμπεριλαμβανομένου του Terminal 3 της Emirates στο Ντουμπάι.

Οι έμποροι και οι επιχειρήσεις που εισάγουν και εξάγουν εμπορεύματα, θα επωφεληθούν επίσης σε καθημερινή βάση από τη μεγαλύτερη χωρητικότητα φορτίου στο αεροσκάφος Boeing 777-300ER, που προσφέρει έως και 23 τόνους χωρητικότητας ανά πτήση.

Η πτήση EK 109 φεύγει από Ντουμπάι κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 7.55πμ, φθάνοντας στη Λάρνακα στις 11.10 πμ. Φεύγει από τη Λάρνακα στις 12.20μμ και φθάνει στη Μάλτα στις 2.10μμ. Η πτήση της επιστροφής, EK110, αφήνει τη Μάλτα στις 3.30μμ, φθάνοντας στη Λάρνακα στις 6.55μμ, αφήνοντας τη Λάρνακα στις 8.05μμ για να προσγειωθεί στο Ντουμπάι στις 1.00πμ την επόμενη ημέρα.

Η Emirates πετά μεταξύ Ντουμπάι και Αθήνας μέσω της Λάρνακας τις υπόλοιπες πέντε μέρες - Κυριακή, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο - με ένα αεροσκάφος Boeing 777-300ER, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να κάνουν κράτηση εισιτηρίων μεταξύ Κύπρου και Αθήνας.

Η πτήση EK 107 αναχωρεί από το Ντουμπάι καθημερινά στις 7.55πμ, φθάνοντας στη Λάρνακα στις 11.10 πμ. Στη συνέχεια αναχωρεί από τη Λάρνακα στις 12.55μμ, φθάνοντας στην Αθήνα στις 2.40μμ. Η πτήση της επιστροφής, EK 108, αφήνει την Αθήνα στις 4.50 μμ, φθάνοντας στη Λάρνακα στις 6.35μμ. Μετά αφήνει τη Λάρνακα στις 8.05μμ, και προσγειώνεται στο Ντουμπάι στις 1.00μμ την επόμενη μέρα.

Λεζάντα Φωτογραφίας: Η Οικονομική Θέση στο Emirates Boeing 777-300

Keywords
Τυχαία Θέματα