Emirates αξιοποιεί το A380 σε περισσότερα δρομολόγια το 2016

Η Emirates ανακοίνωσε ότι θα αξιοποιήσει το ιδιαίτερα δημοφιλές A380 της σε ακόμη περισσότερους προορισμούς σε όλο το δίκτυο της το 2016 - ενισχύοντας τη δέσμευσή της να παρέχει μια αναβαθμισμένη εμπειρία στο αεροσκάφος για τους επιβάτες της.

Η Ταϊπέι (TPE) στην Ταϊβάν, μαζί με το Μπέρμιγχαμ (BHX) και την Πράγα (PRG) έχουν προστεθεί στον αυξανόμενο κατάλογο των A380 προορισμών της Emirates, καθιστώντας την Emirates

την πρώτη και μοναδική αεροπορική εταιρεία που εκτελεί μια προγραμματισμένη υπηρεσία A380 από κάθε ένα από αυτούς τους προορισμούς. Οι A380 υπηρεσίες της Emirates στην Ταϊβάν και Πράγα θα αρχίσουν από την 1η Μαΐου 2016. Η καθημερινή πτήση της Emirates στο Μπέρμιγχαμ, EK39/40, θα αναβαθμιστεί σε ένα αεροσκάφος A380 ξεκινώντας στις 27 Μαρτίου 2016. Επιπλέον, η Βαρκελώνη θα εξυπηρετείται με μια δεύτερη καθημερινή υπηρεσία A380 της Emirates από την 1η Ιουνίου 2016.

«Η εισαγωγή και αύξηση των υπηρεσιών A380 της Emirates σε αυτούς τους στρατηγικούς προορισμούς σημαίνει ότι όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το κορυφαίο στη βιομηχανία A380 προϊόν μας,» δήλωσε ο Thierry Antinori, Executive Vice President and Chief Commercial Officer της Emirates.

«Οι καινοτομίες στο Α380 αεροσκάφος μας, σε όλες τις κατηγορίες, συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν και να ευχαριστούν τους πελάτες μας. Αξιοποιώντας μεγαλύτερη χωρητικότητα αεροσκάφους, όπως το A380, μας βοηθά επίσης να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στην αυξανόμενη επιβατική ζήτηση σε αυτές τις αγορές, να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του τουρισμού και στην ενίσχυση των προτιμήσεων και επιλογών του πελάτη», πρόσθεσε ο Thierry Antinori.

Πετώντας το μεγαλύτερο A380 στόλο στον κόσμο από 71 αεροσκάφη, η Emirates συνεχίζει να καθορίζει το ρυθμό αξιοποίησης του A380. Από το 2008 που η Emirates εγκαινίασε την πρώτη πτήση Α380, το αεροσκάφος έχει πετάξει πάνω από 42 εκατομμύρια επιβάτες, καλύπτοντας πάνω από 630 εκατομμύρια χιλιόμετρα.

Στην Ταϊβάν, η Emirates θα αναβαθμίσει την υπηρεσία της σε μια υπηρεσία A380 δύο κατηγοριών, που αντιπροσωπεύει αύξηση κατά 44 τοις εκατό της χωρητικότητας. Η πτήση EK366 της Emirates θα αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 4:35πμ και θα φτάνει στην Ταϊπέι στις 4:50μμ την ίδια ημέρα. Η πτήση επιστροφής EK367 θα αφήνει την Ταϊπέι στις 11:30μμ, φθάνοντας στο Ντουμπάι στις 5:05πμ την επόμενη μέρα. Το Διεθνές Αεροδρόμιο Taoyuan της Ταϊπέι ολοκλήρωσε πρόσφατα αναβαθμίσεις που το καθιστούν συμβατό με το διώροφο αεροσκάφος.

Οι επιβάτες σε όλες τις κατηγορίες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πάνω από 2.000 κανάλια ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών, μουσικής και παιχνιδιών, μέσω του ice, το βραβευμένο σύστημα εν πτήσει ψυχαγωγίας της Emirates, καθώς και δωρεάν Wi-Fi και γκουρμέ κουζίνα.

Υπάρχουν επί του παρόντος 36 προορισμοί του A380 στο δίκτυο της Emirates, καθορίζοντας ένα σημείο αναφοράς για τη βιομηχανία τόσο για την A380 συνδεσιμότητα όσο και για την εμπειρία του πελάτη.

Η Emirates λειτουργεί καθημερινά προγραμματισμένη πτήση μεταξύ Ντουμπάι και Κύπρου και μετά στη Μάλτα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.emirates.com/cy

Λεζάντα Φωτογραφίας : Οι επιβάτες σε όλες τις κατηγορίες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 2.000 κανάλια ψυχαγωγίας στο ice

Keywords
Τυχαία Θέματα