Emirates: αναβάθμιση υπηρεσιών για Μελβούρνη και Αυστραλία

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν στη Μελβούρνη της Αυστραλίας θα έχουν πλέον άλλη επιλογή απευθείας πτήσης, με την Emirates να ανακοινώνει ότι οι πτήσεις EK408 και EK409 θα αρχίσουν να λειτουργούν ως απευθείας υπηρεσίες από το Ντουμπάι από τις 30 Οκτωβρίου 2016.

Λειτουργώντας με ένα αεροσκάφος της Emirates B777-300ER, η EK408 θα αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 3:00πμ και θα φτάνει στη Μελβούρνη (MEL)

στις 11.20μμ. Η πτήση της επιστροφής, EK409, θα αφήνει τη Μελβούρνη στις 6.00πμ και θα προσγειώνεται στο Ντουμπάι (DXB) στις 1.05μμ. Η υφιστάμενη υπηρεσία από το Ντουμπάι προς τη Μελβούρνη λειτουργεί μέσω της Κουάλα Λουμπούρ (KUL) και στις δύο κατευθύνσεις. Αυτές οι αλλαγές πτήσης θα εξοικονομήσουν στους επιβάτες περίπου δυόμισι ώρες στο χρόνο ταξιδιού σε κάθε κατεύθυνση, όταν ταξιδεύουν μεταξύ του Ντουμπάι και της Μελβούρνης σε αυτές τις υπηρεσίες.

Η Emirates πραγματοποιεί καθημερινά προγραμματισμένες πτήσεις από την Κύπρο φτάνοντας στο Ντουμπάι στις 1.00πμ.

Η αλλαγή σε αυτές τις υπηρεσίες θα παρέχει στους επιβάτες βελτιωμένη απευθείας συνδεσιμότητα, όταν ταξιδεύουν από περισσότερους από 150 προορισμούς στο δίκτυο της Emirates στη Μελβούρνη μέσω Ντουμπάι.

Η Emirates προσφέρει συνολικά τέσσερις καθημερινές πτήσεις από το Ντουμπάι προς τη Μελβούρνη με τη συνεργάτη αεροπορική εταιρεία κοινού κωδικού Qantas, μεταξύ των οποίων τρεις υπηρεσίες με ένα αεροσκάφος A380 και μία πτήση σε ένα Emirates B777-300ER. Με την αλλαγή αυτή, από τις 30 Οκτωβρίου 2016, αυτές οι τέσσερις καθημερινές πτήσεις θα περιλαμβάνουν δύο καθημερινές απευθείας πτήσεις προς τη Μελβούρνη από το Ντουμπάι με την Emirates και μία πτήση με ένα αεροσκάφος Qantas, καθώς και μία καθημερινή πτήση της Emirates προς τη Μελβούρνη από το Ντουμπάι που λειτουργεί μέσω Σιγκαπούρης.

Μαζί, Emirates και Qantas λειτουργούν 91 πτήσεις την εβδομάδα προς την Αυστραλία από το Ντουμπάι. Από αυτές τις 91 πτήσεις, 77 από αυτές είναι υπηρεσίες της Emirates, οι οποίες λειτουργούν προς και από Μπρισμπέιν, Περθ, Μελβούρνη, Αδελαΐδα και Σίδνεϊ, συμπεριλαμβανομένων έξι καθημερινών πτήσεων A380.

Από τις 30 Οκτωβρίου 2016 οι επιβάτες που ταξιδεύουν στη Μαλαισία θα συνεχίσουν να είναι σε θέση να ταξιδεύουν προς τη χώρα σε τρεις καθημερινές πτήσεις της Emirates προς Κουάλα Λουμπούρ από το Ντουμπάι, δύο από τις οποίες λειτουργούν με ένα Emirates 777-300ER και ένα Α380. Η Emirates συνεργάζεται σήμερα με ταξιδιωτικούς πράκτορες και τουριστικούς λειτουργούς σχετικά με εναλλακτικά σχέδια ταξιδιού για τους επιβάτες που έχουν κάνει κράτηση για ταξίδια στην Κουάλα Λουμπούρ με τις υπηρεσίες EK408 ή EK409 μετά τις 30 Οκτωβρίου 2016.

Η Emirates εκτελεί πτήσεις πέντε φορές την εβδομάδα - κάθε Κυριακή, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο – ταξιδεύοντας προς Αθήνα. Τις Δευτέρες και Τετάρτες, η πτήση φτάνει στη Λάρνακα από το Ντουμπάι και πηγαίνει στη Μάλτα. Η απογευματινή πτήση φτάνει στη Λάρνακα από τη Μάλτα στην επιστροφή της στο Ντουμπάι.

Η υπηρεσία θα λειτουργεί με ένα αεροσκάφος B777-300ER της Emirates

Οι πτήσεις της Emirates EK408 και EK409 θα λειτουργούν ως απευθείας δρομολόγια μεταξύ του Ντουμπάι και της Μελβούρνη από τις 30 Οκτωβρίου 2016

Keywords
Τυχαία Θέματα