Dj Deleasis: Ο viral dj του TikTok γνωρίστηκε με το μουσικό του «γούρι» Γονίδη

Με το μουσικό του ίνδαλμα Σταμάτη Γονίδη, τον τραγουδιστή που χωρίς να το γνωρίζει τον έκανε φίρμα του tik tok, γνωρίστηκε ο dj Deleasis με τις φωτογραφίες των δυο ανδρών από την χθεσινή τους συνάντηση να κάνουν από νωρίς τον γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του dj με το όνομα Σταμάτης Μαυράκης, για την γνωριμία τους ευθύνεται ο λαοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος μόλις πληροφορήθηκε πως το τραγούδι του “Όλα τα ξεχνάς” έφερε γούρι στον Deleasis με χιλιάδες προβολές, τον κάλεσε

στο σπίτι του για να μοιραστούν κοινές μουσικές ανησυχίες.

Στην ανάρτηση του στα social media, την οποία και συνοδεύει με κοινές τους φωτογραφίες ο Σταμάτης Μαυράκης αναφέρει για την γνωριμία αυτή :

“Ο μεγάλος Σταματης Γονίδης με κάλεσε σπίτι του και γίναμε φίλοι ! Τιμή Μου ! Τεράστια τιμή μου ! Έμαθα πράγματα σπάνια !”.

Ο 33χρονος dj μπορεί να εμφανίστηκε σαν “κομήτης” στη νυχτερινή ζωή του τόπου, ωστόσο έχει το δικό του μουσικό παρελθόν που ξεκινά σε ηλικία 15 ετών όταν αποφάσισε σε ερασιτεχνικό τότε επίπεδο, ν ασχοληθεί με την μίξη ήχου.

Από τότε και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να στρέψει τα βλέμμα τα πάνω του, με τους φαν του να καταγράφουν σε βίντεο ακόμα και την παραμικρή του κίνηση πίσω από τα decks και τους νυχτερινούς επιχειρηματίες να τον καλούν ο ένας μετά τον άλλον, προκειμένου να παίξει μουσική με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο.

Για όσους τον γνωρίζουν από κοντά η επιτυχία που σημειώνει το τελευταίο διάστημα ο dj Deleasis ήταν θέμα χρόνου κι αυτό γιατί τόσο οι μουσικές του επιλογές, σε συνδυασμό με τις χορευτικές του κινήσεις και τα statement γυαλιά του που δεν αποχωρίζεται, τον εκτόξευσαν επαγγελματικά με τις προτάσεις να πέφτουν πλέον “βροχή”.

Σύμφωνα με τα βιογραφικά του στοιχεία ο Σταμάτης Μαυράκης είναι γέννημα θρέμμα από τον Ασπρόπυργο. Την αγάπη για την μουσική και ιδιαίτερα την παραδοσιακή, του την μύησε ο παππούς του, ο οποίος διέθετε μια σημαντική συλλογή από βινύλια με εκλεπτυσμένους παραδοσιακούς, λαϊκούς κι έντεχνους ήχους. Έτσι στα 15 του χρόνια, πήρε την απόφαση να ασχοληθεί δειλά στην αρχή με την μίξη της μουσικής με τους γονείς του να εντυπωσιάζονται από το τελικό αποτέλεσμα.

Στα 18 του χρόνια οι γονείς του, του έκαναν ένα σημαντικό δώρο που αποτέλεσε την αρχή, γι αυτό που είναι σήμερα, αφού με installation pioneer cdj 350 που του έκαναν δώρο κατάφερε να παίξει μουσική στα πάρτι της οικογένειας του και των φίλων του, που τον καλούσαν συνεχώς.

Η φήμη του άρχισε σταδιακά ν απογειώνεται κερδίζοντας σε πρώτη φάση το κοινό της πόλης του, αλλά και τους επιχειρηματίες των κλαμπ Πρεσάδικο και Άμυλο για τους οποίους έπαιξε με επιτυχία στα πρώτα επαγγελματικά του βήματα στον Ασπρόπυργο. Στην συνέχεια έπαιξε και σε άλλα bars και clubs της ευρύτερης περιοχής όπως της Ελευσίνας, του Χαϊδάριου, του Κορυδαλλού και του Περιστερίου.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα