Chris Cash & Carry: Χαιρετίζουμε τη διάσωση Μαρινόπουλου

Η Chris Cash and Carry χαιρετίζει την υπογραφή των βασικών όρων της συμφωνίας του ελληνικού Ομίλου Μαρινόπουλος με την Σκλαβενίτης και τις τέσσερις ελληνικές Τράπεζες για την εξυγίανσή της.

Με την συμφωνία ξεκινά η σταδιακή, σε βάθος χρόνου, επιστροφή στην κανονικότητα για την ελληνική επιχείρηση. Η ολοκλήρωση του σχεδιασμού αναμένεται να υλοποιηθεί εντός των επόμενων μηνών.

Η

σημερινή εξέλιξη είναι ένας σημαντικός σταθμός στη διαδικασία εξυγίανσης της Μαρινόπουλος και ανοίγει το δρόμο προς την ανάπτυξη μιας βιώσιμης λύσης, κάτι που υπήρξε προτεραιότητα από την πρώτη στιγμή.

Η πρόταση της Σκλαβενίτης αποτελεί την πλέον επαρκή, βάσει των κριτήριων που είχαν τεθεί, καθώς διασφαλίζει τις θέσεις εργασίας, την αρτιότητα και την ακεραιότητα του δικτύου και τους προμηθευτές και συνεργάτες. Η Σκλαβενίτης διακρίνεται για το επιχειρηματικό ήθος, τις άριστες εργασιακές σχέσεις και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και των προμηθευτών.

Η σταδιακή μετάβαση για τη Μαρινόπουλος, υπό τη διοίκηση της Σκλαβενίτης θα δημιουργήσει οφέλη για τους καταναλωτές και το κοινωνικό σύνολο. Παράλληλα, ευεργετικές θα είναι οι συνέπειες από την εξυγίανση της Μαρινόπουλος και για την Chris Cash and Carry, η οποία, απερίσπαστη, εκτελεί το επιχειρηματικό της πλάνο και τα σχεδιάζει τα επόμενα βήματά της με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα