CHRYSANTHOU SHOES 25 χρόνια στα πόδια σας!

Τα καταστήματα CHRYSANTHOU SHOES γιορτάζουν τα 25 χρόνια παρουσίας τους στα ….πόδια σας!!

Μετά τα 25 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας τους, τα καταστήματα CHRYSANTHOU SHOES, πολλαπλασιάζονται, ανανεώνονται και μπαίνουν σε μία νέα εποχή προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία σε υποδήματα και αξεσουάρ για όλα τα γούστα, για όλες τις περιστάσεις, για όλη την οικογένεια αλλά και για όλα τα πορτοφόλια. Με πιο μοντέρνο

ύφος και εμφάνιση αλλά πάντα με την ίδια ποιότητα και τιμές τα καταστήματα CHRYSANTHOU SHOES υπόσχονται να σας εντυπωσιάσουν με τα προϊόντα τους.

Με επαγγελματισμό και πάντα με στόχο την ικανοποίηση του τελικού δέκτη των προϊόντων τους, του καταναλωτή, τα CHRYSANTHOU SHOES προσφέρουν υποδήματα και αξεσουάρ που αναδεικνύουν και απογειώνουν κάθε σας εμφάνιση. Στελεχωμένα με έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό παρέχουν απαντήσεις σε κάθε σας στυλιστική ανησυχία!

Η κορωνίδα των καταστημάτων CHRYSANTHOU SHOES, το κεντρικό κατάστημα στην Πάφο έχει ανανεωθεί και θέτει τον πήχη πολύ ψηλά στο στυλ και στην αρχιτεκτονική στους χώρους λιανικού εμπορίου στην Πάφο, προσφέροντας μία ανεπανάληπτη εμπειρία ψωνίσματος στους νέους μινιμαλιστικούς και μοντέρνους χώρους του.


CHRYSANTHOU SHOES 25 χρόνια στα πόδια σας και συνεχίζουμε!!

Keywords
Τυχαία Θέματα