ΑΕΛ: Ούτε τύχη ούτε καθαρό μυαλό…

Η ΑΕΛ πραγματοποιώντας την καλύτερη της φετινή εμφάνιση (στο δεύτερο ημίχρονο) δεν κατάφερε χθες να πετύχει την 3η σερί νίκη και να μείνει μόνη στην κορυφή του πρωταθλήματος, αφού έμεινε στο 0-0 με τον Εθνικό Άχνας.


Μπορεί να έπαιξε καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο αλλά η έλλειψη τύχης και καθαρού μυαλού μπροστά από την αντίπαλη εστία στέρησαν δυο πολύτιμους βαθμούς, τους οποίους θα μπορούσε να πάρει εάν είχε ένα από τα δυο πιο

πάνω.

Με κατοχή πάνω από 70% και περίπου 15 ευκαιρίες η ΑΕΛ δεν μπόρεσε να πετύχει το νικητήριο γκολ. Κάποιες φορές έλειπε η τύχη, κάποιες φορές το καθαρό μυαλό. Πέραν από την απώλεια, η ομάδα της ΑΕΛ έδειξε βελτίωση, απέδωσε καλό ποδόσφαιρο, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Άλλωστε ο Πάμπος Χριστοδούλου δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του. Για να δηλώνει ικανοποιημένος ένας απαιτητικός προπονητής όπως ο Πάμπος είναι ένα γεγονός που λέει πολλά στην πρώτη απώλεια της ομάδας στο πρωτάθλημα.
Φυσικά οι απαιτήσεις του από την ομάδα είναι πολύ περισσότερες. Η ΑΕΛ μπορεί να αποδώσει περισσότερα και να παραμείνει στα ψηλά της βαθμολογίας μέχρι το τέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα