Bεϋσέλ Έρογλου: Να αλλάξει το νανούρισμα στα παιδιά

Στο εθνικιστικό ντελίριο που έχει καταλάβει την τουρκική κυβέρνηση έρχεται τώρα να προστεθεί άλλη μία δήλωση-παραίνεση προς τις νέες μητέρες από τον υπουργό Δασών και Υδάτινων Πόρων, Βεϋσέλ Έρογλου.

Ο Βεϋσέλ Έρογλου κάλεσε τις νέες μητέρες να αλλάξουν το νανούρισμα που λένε στα παιδιά τους πριν κοιμηθούν, προκειμένου να τους εμφυσήσουν καλύτερα τους νέους στόχους της κυβέρνησης για το 2071!

«Δεν θα λέτε πλέον στα παιδιά σας: ‘Πήγαινε να κοιμηθείς για να μεγαλώσεις’. Θα λέτε: «Κοιμήσου για να μεγαλώσεις για το μεγάλο στόχο, το 2071. Eσύ θα κάνεις τα βήματα προς τη Μεγάλη Τουρκία»,

ζήτησε ο Έρογλου κατά τη διάρκεια εγκαινίων στην επαρχία της Αμάσειας στη Μαύρη Θάλασσα.

Για τον υπουργό η Τουρκία είναι μία μεγάλη και δυνατή χώρα, αλλά μόνο ένας τρόπος υπάρχει να επιβιώσεις σε αυτή την περιοχή, όπως είπε:«Εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη οικονομία, δυνατότερους θεσμούς και ισχυρότερο στρατό. Έχουμε επιτύχει σε όλους αυτούς τους στόχους με τη χάρη του Θεού. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε όταν μία χώρα δεν έχει τέτοιους στόχους, διαγράφεται από την ιστορία. Tα παιδιά αυτού του έθνους πρέπει κι αυτά επιτύχουν αυτούς τους 3 στόχους, που έχουν καθοριστεί από τον ίδιο μας τον πρόεδρο», πρόσθεσε ο υπουργός.

«O πρώτος στόχος είναι η Τουρκία να γίνει μία από τις 10 ισχυρότερες οικονομίες στον κόσμο μέχρι το 2023. Ο δεύτερος είναι οι νέοι μας να καρφώσουν μία σημαία πιο πέρα το 2053, κατά την 600η επέτειος από την κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης. Και ο τρίτος είναι τα νεογέννητα μωρά σήμερα να κάνουν την Τουρκία παγκόσμια δύναμη μέχρι το 2071, οπότε γιορτάζονται τα χίλια χρόνια από τη μάχη του Μαντζικέρτ (σ.σ. 1071 – μάχη Μαντζικέρτ – πανωλεθρία Βυζαντινών). Θέλω να το τονίσω αυτό, αδελφοί και αδελφές μου, η Τουρκία έχει μια μεγάλη περιουσία, είπε ο Βεϋσέλ Έρογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα