“Be on Top with 4.5G” από τη Cytamobile Vodafone

Η τελευταία στάση του πανύψηλου, κατακόκκινου 4.5Gπύργου αναρρίχησης της CytamobileVodafone, ήταν στην κατάμεστη από κόσμο παραλία του Πρωταρά, μπροστά από το ξενοδοχείο ConstantinosTheGreat!

Η αδρεναλίνη όλων όσων ανέβηκαν στην κορυφή έφτασε σε TOPεπίπεδα και όλοι έφυγαν κατενθουσιασμένοι, παίρνοντας μαζί τους και μια αναμνηστική δική τους φωτογραφία «BeonTopwith 4.5G» από την κορυφή του πύργου!

Όλοι όσοι συμμετείχαν στη δραστηριότητα έζησαν μια ανεπανάληπτη, εμπειρία διασκεδάζοντας με τους ανεβαστικούςρυθμούς από το livelinkτου KissFM, και απολαμβάνοντας τη θέα της παραλίας από

την κορυφή του πύργου. Ενώ παράλληλα μπήκαν στην κλήρωση για να διεκδικήσουν smartphones. Η κλήρωση του διαγωνισμού έγινε τη Δευτέρα7 Αυγούστου και οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 9 Αυγούστου στη σελίδα Facebookτης Cytamobile-Vodafone. Δες αν είσαι ένας από τους τυχερούς των ενεργειών “BeonTopwith 4.5G ” στο https://www.facebook.com/cytamobile/

Η σειρά των ενεργειών αυτών πραγματοποιήθηκεπρος ενημέρωση του κοινού για την εισαγωγή του δικτύου 4.5Gτης Cytamobile-Vodafone. Με τοδίκτυο 4.5Gκαι τις υπέρ-υψηλές ταχύτητες που προσφέρει, επαναπροσδιορίζονται τα όρια του χώρου και του χρόνου στην επικοινωνία σου, βελτιώνεται σημαντικά η εμπειρία σου και αυξάνεται κατακόρυφα η παραγωγικότητα σου! Απώτερος στόχος, να γίνει η ζωή σου καλύτερη και πιο αποδοτική, κάθε στιγμή, παντού.

Ανακάλυψε κι εσύ τη δύναμη στην επικοινωνία σου με το 4.5G!

#CytamobileVodafone#BeOnTopWith4.5G #PowerToYou#DynamiStinEpikoinoniaSou

Keywords
Τυχαία Θέματα