Aπόλλων: Ώρα για μάγκες

Έφτασε η ώρα για μάγκες! . Κάπως έτσι είναι τα δεδομένα στον Απόλλωνα, μετά τις δυο απανωτές απώλειες στα παιχνίδια με Ερμή και Πάφο που στοίχισαν τέσσερις βαθμούς στην ομάδα και την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Πέρασε πλέον η περίοδος των δικαιολογιών και οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα κληθούν να αγωνιστούν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ , θα πρέπει να δείξουν πάθος και μαγκιά στον αγωνιστικό χώρο. Άλλωστε δεν υπάρχει άλλο περιθώριο για νεο χάσιμο βαθμών. Αν ο Απόλλωνας χάσει τότε θα απομακρυνθεί απο τον μεγάλο στόχο

του , αφου θα αποσπαστεί εφτά βαθμούς απο την κορυφή , ενώ ακόμη και με ισοπαλία θα χάσει νεο πολύτιμο έδαφος. Μόνο η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο και τίποτα άλλο.

Ήδη έχουν σταλθεί τα μηνύματα σε ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία και όλοι αναμένουν ότι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ θα δούν ένα πολύ διαφορετικό Απόλλων, που θα ξέρει τι θέλει στο γήπεδο και το πιο σημαντικό να καταφέρει να το πάρει.

Ο κόσμος του Απόλλωνα περιμένει την αντίδραση απο τους παίκτες , αφου δεν θέλουν να σκέφτονται ότι θα τριτώσει το κακό. Η ΑΕΚ είναι μια πολυ δυνατή ομάδα και το αποδεικνύει η παρουσία της στην κορυφή, μαζί με τον ΑΠΟΕΛ, όμως απο την άλλη στον Απόλλωνα πιστεύουν ότι παρά τις σημαντικές απουσίες, πως θα μπορέσουν αυτή τη φορά να πανηγυρίσουν μια πολύ σημαντική νίκη

Keywords
Τυχαία Θέματα