Aπόλλων: Η ώρα της αλήθειας

Η ώρα της αλήθειας μπορει να χαρακτηριστεί το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με τον ΑΠΟΕΛ για τον Απόλλωνα.

Οι ''κυανόλευκοι'' της Λέμεσού αν θέλουν να ελπίζουν ότι θα δώσουν τη μάχη μέχρι τελικής πτώσεως για την κατάκτηση του τίτλου , θα πρέπει να κερδίσουν και να μειώσουν τη διαφορά στο -2. Αν όχι τότε θα συμβιβαστούν με την απώλεια του πρωταθλήματος και βεβαίως θα μπεί σε κίνδυνο ακόμη και η έξοδος στην ευρώπη , αν κυρίως Ομόνοια και ΑΕΚ κερδίσουν Ανόρθωση και

Ερμή αντίστοιχα.

Το ζητούμενο για τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα είναι να παρουσιαστούν παθιασμένοι απο το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό , με την θερμή συμπαράσταση του κόσμου τους , που θα έρθει μαζικά για να τους σπρώξει στη νίκη. Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος. Ο Απόλλων θα πρέπει να κάνει την καλύτερη του φετινή εμφάνιση και να πανηγυρίσει μια νίκη που θα του δίνει ελπίδες για την ολική ανατροπή. Άλλωστε αν οι ''κυανόλευκοι'' κερδίσουν, τότε πολλά μπορεί να αλλάξουν άρδην στη ψυχολογία και ίσως παίξει σημαντικό ρόλο δύο στροφές πριν απο το τέλος.

Σίγουρα στον Απόλλωνα, προσδοκούσαν ότι αυτό το ντέρμπι θα ήταν ο αγώνας της χρονιάς, για να πανηγυρίσουν τον τίτλο, όμώς τώρα θα προσπαθήσουν να τα δώσουν όλα για να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες του στην υπόθεση τίτλος. Το δεδομένο είναι ότι οι ''κυανόλευκοι'' δεν θέλουν να πικράνουν τους φίλους τους , βλέποντας τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ είτε να κάνουν προεόρτια τίτλου ή να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα μέσα στο Τσίρειο.

Το ζητούμενο είναι ο Απόλλων , να μείνει ''ζωντανός'' μέχρι το τέλος και κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει...

Keywords
Τυχαία Θέματα