AΠΟΕΛ: Το μεγάλο ερωτηματικό

Το ερώτημα που τίθεται όσον αφορά στο σχήμα που θα παρατάξει ο Τιμούρ Κετσπάγια στο ντέρμπι της Κυριακής στο Τσίρειο ακούει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο τραυματισμός του Καρλάο κρίνει προς το παρών αμφίβολη τη συμμετοχή του, με τον Γεωργιανό τεχνικό να προβληματίζεται για τον ποδοσφαιριστή που θα κληθεί να αγωνιστεί στη συγκεκριμένη θέση. Η λογική λέει ότι προβάδισμα έχει ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου ο οποίος κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Βραζιλιάνο στο ντέρμπι με την Ομόνοια το περασμένο Σάββατο.


Βεβαίως

υπάρχουν και άλλες επιλογές, όπως για παράδειγμα αυτή του Μιλάνοφ. Ο Βούλγαρος αμυντικός έδειξε ότι μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση και στα δύο άκρα της άμυνας. Εάν τελικά επιλεγεί ο Μιλάνοφ για το αριστερό άκρο, τότε στο δεξί άκρο θα αγωνιστεί ο Σέρτζιο.
Για τις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένονται εκπλήξεις, με τον Πάρντο να είναι κάτω από τα δοκάρια, τους Αμορίν και Μερκή στο κέντρο της άμυνας και τους Μοράις, Βινίσιους στο χώρο του κέντρου, εκτός και εάν πάρει θέση στο αρχικό σχήμα ο Αρτυματάς και ένας από τους δυο μείνει στον πάγκο. Στα άκρα οι Γιαννιώτας και Εφραίμ και ο Ντε Βινσέντι πίσω από τον προωθημένο Σωτηρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα