AΠΟΕΛ: Μένει το επίσημο φιρμάνι και εξελίξεις

Απομένει το επίσημο φιρμάνι για τους Μιλάνοφ και Τόζα Σάμπουριτς. Ο Βούλγαρος αμυντικός αναμένεται σε 1-2 μέρες στην Κύπρο για να υπογράψει και τυπικά το συμβόλαιο του, αφού ήδη υπάρχει συμφωνία, ενώ το ίδιο ισχύει για τον Τόζα Σάμπουριτς που δεν αποκλείεται ακόμη και απόψε να ανακοινωθεί η πρόσληψη του ως ο νέος τεχνικός διευθυντής και να αρχίσει άμεσα δουλειά. Το σίγουρο είναι ότι στον ΑΠΟΕΛ ποντάρουν πάρα πολλα στον Τόζα και στην συνεργασία που θα έχει με

τον Τιμούρ Κετσπάγια. Το ίδιο ισχύει και για τον Βούλγαρο άσο και δεν είναι τυχαίο ότι έκαναν αρκετή υπομονή στην περίπτωση του. Στον ΑΠΟΕΛ είναι πεπεισμένοι ότι έχει πολλά να προσφέρει στην ομάδα.

Στον ΑΠΟΕΛ παράλληλα αναμένεται να τρέξουν οι εξελίξεις όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας. Καθημερινά ο Τιμούρ Κετσπάγια και η επιτροπή προγραμματισμού εντείνουν τις προσπάθειες τους για να βρουν τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές για να αποκτηθούν και να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας. Ένας απο αυτούς είναι ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ο Γιαννιώτας που είναι ένας απο τους μεγάλους στόχους. Φαίνεται να υπάρχει έδαφος και σύντομα θα ξεκαθαρίσει το όλο σκηνικό.

Όσον αφορά αυτούς που θα αποχωρήσουν είναι γνωστό ότι μετά τον Τσόκο , μένει να τον ακολουθήσει ο Κοδίνα και πιθανό ο Πιατκόφσκι.

Σύντομα αναμένεται να υπάρξουν νεότερα, χωρίς βιασύνη φυσικά. Αφού αυτή τη φορά στον ΑΠΟΕΛ θέλουν να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί.

Μέσα σε όλα αυτά η προσοχή είναι στην Δόξα και ο στόχος είναι να μπόύν στην νέα χρονιά με το δεξί για την προσπάθεια αντεπίθεσης, για να πατήσουν ξανά κορυφή

Keywords
Τυχαία Θέματα