AΠΟΕΛ: Ήταν πολύ διαφορετικός

Αυτή την φορά ο ΑΠΟΕΛ ήταν πολύ διαφορετικός , με σύγκριση το ντέρμπι με την Ομόνοια. Υπήρχε γρήγορος ρύθμος, αυτοματισμοί , έξυπνες κινήσεις και ουσιαστικά το μόνο που έλειψε για την ομάδα του Φίνκ ήταν το γκολ, που θα της έδινε προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού.

Πλέον το ζητούμενο είναι στον επαναληπτικό να πράξουν αυτό που δεν έπραξαν στο αποψινό αγώνα για να πάρουν την πρόκριση.

Η μεταμόρφωση του

ΑΠΟΕΛ ήταν αισθητή στο αποψινό ντέρμπι και έστειλε το ξεκάθαρο μηνυμα ότι απο εδώ και πέρα θα πρέπει να συνεχίσουν με αυτούς τους ρυθμούς, για να μπορούν να ελπίζουν στην υλοποίηση των στόχων τους.

Η παρουσία των Σιέρινταν, Γκόμες και Νάφιου στο αρχικό σχήμα , έδωσαν νέα πνοή στην ομάδα και αυτό φάνηκε στην ανάπτυξη της ομάδας . Ειδικά ο Νάφιου έδειξε ότι είναι ποδοσφαιριστής που έχει όλο το μέλλον μπροστά του και ότι ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να βγεί κερδισμένος.

Δυστυχώς όμως για τον ΑΠΟΕΛ στο αποψινό αγώνα προστέθηκαν νέα αγωνιστικά προβλήματα. ΟΙ Νάφιου και Γκόμες αποκόμισαν μυϊκους τραυματισμούς , ενώ όπως είναι γνωστό αποχώρησε απο τον αγώνα ο Πάρντο μετά απο χτύπημα στον ώμο και στον ΑΠΟΕΛ είναι σε αναμονή για την διάγνωση της σοβαρότητας του τραυματισμού του. Σίγουρα αν είναι κάτι σοβαρό θα είναι τεράστια απώλεία , όμως και ο Διονύσης Χιώτης απέδειξε ότι παραμένει μια σταθερή αξία.

Το πιο πιθανό και οι τρείς δεν θα υπολογίζονται στο ερχόμενο ντέρμπι πρωταθλήματος ξανά με την Ανόρθωση, που ο ΑΠΟΕΛ καλείται να επανέλθει στις επιτυχίες

Keywords
Τυχαία Θέματα