Ανόρθωση: Έδειξε ότι μπορεί

Η Ανόρθωση για ακόμη μια φορά κόντρα στις σημαντικές απουσίες που είχε στον μεσοεπιθετικό τομέα , έδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί στο μέγιστο βαθμό.

Η Μεγάλη Κυρία απέναντι στον ΑΠΟΕΛ είχε πολύ καλό ρυθμό, έφτιαξε φάσεις και με λίγή τύχη ειδικά στην φάση με τον Αμπουρτζάνια όταν έδιωξε στην γραμμή ο Ρίισε θα μπορούσε να έπαιρνε σημαντικό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού. 'Όπως φυσικά σε 2-3 περιπτώσεις, όταν ο Ισμα Γκονζάλβες βρέθηκε σε θέση ''βολής'' και δεν μπόρεσε να βρεί τα δίκτυα

της προηγούμενης ομάδας του.

Η Ανόρθωση μπορεί να απειλήθηκε απο τον ΑΠΟΕΛ , όμως παρουσίασε για ακόμη μια φορά πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο και έστειλε το ξεκάθαρο μήνυμα ότι θα δώσει τη μάχη στον επαναληπτικό του Γ.Σ.Π , για την πολυπόθητη πρόκριση.

Ο Αντρέ Πάους δήλωσε ότι είναι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές του και σίγουρα δεν ήταν τυχαίες οι τοποθετήσεις του, Φαίνεται στο γήπεδο , ότι βγαίνει η σκληρή δουλειά που γίνεται καθημερινά και είναι δεδομένο ότι η Κυρία το ερχόμενο Σάββατο στο νέο ραντεβού με τον ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα πως θα προσπαθήσει για το απόλυτο βαθμολογικό κέρδος.

Υπαρχει και το ΑΕΚ-Ομόνοια και θα επιδιώξει να το εκμεταλευτεί στο στόχο της διεκδίκησης της 3ης θέσης , που οδηγά στην έξοδο της στην ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα