AΠΟΕΛ: Είναι ανώτερος και πρέπει να το αποδείξει

Στον ΑΠΟΕΛ δεν θέλουν να σκέφτονται ότι θα δώσουν την ευκαιρία στους Σκοπιανούς να κάνουν ''πάρτι'' με την πρόκριση τους στον Γ' πρόκριματικό γύρο του champions League.

Kάτι τέτοιο θα είναι παράλληλα καταστροφικό σε όλους τους τομείς και θα έχει βαρύ τίμημα κυρίως στο οικονομικό. Παράλληλα θα χαρακτηριστεί ώς κατάντημα να μείνουν εκτός της διοργάνωσης απο μια πολύ υποδεέστερη ομάδα που δεν έχει κάτι να επιδείξει εκτός των συνόρων

των Σκοπίων. Όμως διότι στο ποδόσφαιρό όλα είναι πιθανά , ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να δείξει την ανωτερότητα και την εμπειρία του την ερχόμενη Τρίτη. Η Βαρντάρ μπορεί να πήρε το θετικό αποτέλεσμα στο Γ.Σ.Π όμως πολλά θα εξαρτηθούν απο τους ποδοσφαιριστές του κ Πασιέντσια. Η Βαρντάρ απλά με την στήριξη του κόσμου της , αν βρεί ξανά ένα κακό ΑΠΟΕΛ τότε θα έχει την ευκαιρία της, να γράψει ιστορία.

Ο ΑΠΟΕΛ έκανε πολλά βήματα στα ευρωπαικά σαλόνια τα τελευταία χρόνια τα οποία κατέγραψε η ιστορία και βεβαίως δεν πρέπει να τα χαλάσει με αποκλεισμό απο μια ομάδα πολύ κατώτερη του. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Ο ΑΠΟΕΛ μέσα στα Σκόπια θα πρέπει να παίξει το ποδόσφαιρο των δυνατοτήτων του και να πάρει αυτό που θέλει με πάθος και αποφασιστικότητα.

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ ο κ Πασιέντσια έβγαλε τα συμπεράσματα του στον πρώτο αγώνα και θεωρείται λογικό ότι θα αλλαξει κάτι ενόψει του επαναληπτικού. Αυτό όμως που θα έχει σημασία είναι αυτοί που θα αγωνιστούν να τα δώσουν όλα για όλα μέσα στο γήπεδο , για να φέρουν την πρόκριση στην Κύπρο

Keywords
Τυχαία Θέματα