Aντίστροφη μέτρηση για τα Madame Figaro Awards

Και ο χρόνος μετράει αντίστροφα!
Σε λίγη ώρα ξεκινάνε τα πιο λαμπερά βραβεία της Κύπρου, που διοργανώνονται για 10η χρονιά, από το πρώτο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου, την Madame Figaro.
Σε λίγο ξεκινάνε τα βραβεία, εδώ στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου και εγώ δεν άντεξα μπήκα στον πειρασμό να σου μεταφέρω την ατμόσφαιρα.
Στα παρασκήνια επικρατεί μια δημιουργική αναστάτωση. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιώργος Θεοφάνους δίνει τις τελικές οδηγίες στην παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια, καθώς ο Μάικ Ορφανίδης ο senior make up artist της Beauty Line την βάφει με προιόντα Diego Dalla Palma. Από τα χαμόγελα όλων αντιλαμβάνομαι ότι η διάθεσή τους είναι για βραβεία! Οι χορευτές κάνουν προθέρμανση, η ομάδα των social media είναι σε εγρήγορση, οι κομμωτές της Haute coiffure Κύπρου με προιόντα Kerastage περιποιούνται τους καλεσμένους. Τους κοιτάω. Μα δεν έχουν άγχος; Η υπεύθυνη της παραγωγής των βραβείων Γιόλα Φιλίππου μου λύνει την απορία. «Μετά από 10 χρόνια η εμπειρία έχει γίνει σύμμαχος και η γνώση οδηγός». Είναι πολύ σημαντικό που τα βραβεία των γυναικών της Κύπρου έγιναν θεσμός!
Το 1ο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου, η Madame Figaro, επιβραβεύει τις γυναίκες και το έργο που επιτελούν. Και δεν είναι λίγο πράγμα αυτό. Σε λίγη ώρα οι 40 υποψήφιες και οι προσκεκλημένοι θα πάρουν τις θέσεις τους και οι εκπλήξεις θα διαδεχθούν η μία την άλλη. Τα παιδιά από το μουσικό εργαστήρι του Γιώργου Θεοφάνους θα τραγουδήσουν, η Μαρία Έλενα Κυριάκου, ο υπέροχος Μιχάλης Χατζηγιάννης και οι ανεπανάληπτοι Onirama θα ερμηνεύσουν με πάθος, με ένταση και με την αλήθεια που τους διακρίνει. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα γίνουν και 4 τιμητικές βραβεύσεις εκτός των 8 κατηγοριών. Τιμητικό βραβείο συνολικής προσφοράς, πρωτείον ζωής Άντη Χατζηκωστή και Editor’s Choice όσο για το τέταρτο βραβείο δεν θα στο αποκαλύψω … πάντως η Μαρινέλλα θα δώσει το παρόν της. Από εκεί και πέρα, τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Η συγκεκριμένη βραδιά, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει η Γυναίκα της χρονιάς η οποία θα βραβευθεί στην κατηγορία ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά.
15,243 αναγνώστες ψήφισαν και ανέδειξαν τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2014 και σήμερα όλοι είμαστε εδώ! Αν θέλεις πάντως δες την εκδήλωση που θα ξεκινήσει σε λίγα λεπτά στο ΣΙΓΜΑ μετά τις Τομές στα Γεγονότα. Αξίζει να χειροκροτήσεις και εσύ αυτές τις απίστευτες γυναίκες που (όπως λέει και η Madame Figaro) από το μηδέν μπορούν να κάνουν το παν! Μετά την τελετή βράβευσης θα ακολουθήσει after party στο SABAΙ όπου θα τραγουδήσουν οι ONIRAMA.
Παρουσιάζει: SHISEIDOΧορηγός Κοινωνικής Προσφοράς: ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥΧορηγός Αθλήτριας της Χρονιάς: DOVEΧορηγοί: ΚΤΗΜΑ ΚΕΟ, BEAUTYLINE, KERASTASE, ΕΥΡΗΚΑ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ SECRETSΥποστηρικτής: ROYAL HALLΧορηγός Φιλοξενίας: HILTON CYPRUSΧορηγός αερομεταφορών: AEGEAN AIRLINESΚαταμέτρηση ψήφων: ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα