Aνόρθωση: Ο Ζοάο Βικτόρ ρυθμιστής του σχήματος

Σε ένα ντέρμπι, ειδικά όταν αυτό είναι εκτός έδρας, όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά. Για την Ανόρθωση ο στόχος στο αυριανό ντέρμπι στο ΓΣΖ με αντίπαλο την ΑΕΚ είναι ένας και μοναδικός, η νίκη και η προσπέρασή της στη βαθμολογία.


Με νωπές τις μνήμες από τον αγώνα κυπέλλου και την τραγική εμφάνιση, η Ανόρθωση θα πάει διπλά διαβασμένη στο παιχνίδι αυτό. Το πάθημα στην ήττα με 3-0 της έγινε μάθημα,

γνωρίζοντας πλέον με ποίο τρόπο θα πρέπει να παραταχθεί αλλά και πως μπορεί να φτάσει στη νίκη.
Οι ποδοσφαιριστές της «Κυρίας» ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους για τον αυριανό αγώνα. Η σημερινή προπόνηση χαρακτηρίζεται καθοριστική για τη συμμετοχή ή όχι του Ζοάο Βικτόρ. Ο Βραζιλιάνος αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού από τον αγώνα με την Πάφο, δεν προπονήθηκε τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας αλλά χθες ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα. Η συμμετοχή του καθορίζει και το τελικό πλάνο του Αντρέ Πάους σε ό,τι αφορά το αρχικό σχήμα. Ακόμα και στην περίπτωση που θα είναι σε θέση να αγωνιστεί, θα παραμένει το ερώτημα σε ποία θέση, στο κέντρο της άμυνας ή στη μεσαία γραμμή.
Σενάρια και υπολογισμοί για το αρχικό σχήμα που θα επιλέξει ο Αντρέ Πάους με ή χωρίς τον Ζοάο Βικτόρ μπορούν να γίνουν. Ο Κόπριβετς κάτω από τα δοκάρια. Ο Γκάμπριελ είναι εκτός αποστολής λόγω καρτών, επομένως ο Τζανακάκης θα πάρει φανέλα βασικού στο δεξί άκρο της άμυνας. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θέση θα πάρει ο Σβεχλέν. Στο κέντρο της άμυνας το επικρατέστερο δίδυμο για να αγωνιστεί είναι οι Λαΐφης και Χόλγκερσον. Αν ο Ζοάο Βικτόρ τεθεί στη διάθεση του Ολλανδού προπονητή ίσως πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας. Αυτό ισχύει και για τη μεσαία γραμμή. Αν ο Βραζιλιάνος ξεπεράσει το πρόβλημά του τότε θα αγωνιστεί μαζί με την τριάδα Βίκτορ - Μαϊσουράτζε και Πελέ. Σε διαφορετική περίπτωση η τριάδα θα αποτελείται από τους Μαϊσουράτζε, Πελέ και Ορλάντι. Στα δυο φτερά της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Κάλβο και Μαρτίνες και στην κορυφή της επίθεσης ο Εντλοβού.
Σημασία έχει φυσικά όποιοι αγωνιστούν να παρουσιάσουν τον καλύτερό τους εαυτό, έτσι ώστε η Ανόρθωση να φτάσει στη νίκη η οποία θα διαφοροποιήσει τα βαθμολογικά δεδομένα. Μια αναμέτρηση με υψηλό βαθμό δυσκολίας αλλά ταυτόχρονα και πολύ σημαντική για την εξέλιξη του πρωταθλήματος.
Εκεί ο κόσμος
Με μεγάλη αγωνία αναμένει ο κόσμος της Ανόρθωσης την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι. Η κερκίδα που αντιστοιχεί στους φίλους της ομάδας αναμένεται να φιλοξενήσει πέραν των 3.000, οι οποίοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό θα εκδηλώνουν τη στήριξή τους προς τους ποδοσφαιριστές, βοηθώντας τους με αυτόν τον τρόπο να φτάσουν στη νίκη που είναι το μοναδικό ζητούμενο.

Keywords
Τυχαία Θέματα