Aνόρθωση: Αναμονή για Αλβαρίνιο


Ολιγοήμερη παράταση πήραν οι διαπραγματεύσεις της Ανόρθωσης με την Ζάβιστσα για τον Αλβαρίνιο (οι Πολωνοί προτίμησαν να μην αγωνιστεί στο χθεσινό φιλικό). Η διοίκηση της «κυρίας» προσπαθεί να μειώσει τις απαιτήσεις των Πολωνών, που ανέρχονται περίπου στις 100 χιλιάδες ευρώ για την παραχώρηση του Πορτογάλου αριστερού εξτρέμ, ενώ η ίδια δεν φέρεται διατεθειμένη να καταβάλει ούτε τα μισά εξ αυτών. Οι επαφές των δύο πλευρών είναι συνεχείς και από στιγμή σε στιγμή αναμένεται κατάληξη.
Την ίδια ώρα, σε προχωρημένο στάδιο φαίνεται να βρίσκονται και οι διαπραγματεύσεις με τον

Ολυμπιακό Πειραιώς για τον δανεισμό του Νίκολα Μαρτίνες. Η διοίκηση του αμμοχωστιανού συλλόγου εκτιμά πως μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα υπάρξει κατάληξη στις επαφές με τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι εξετάζουν προτάσεις και από άλλες ομάδες για την παραχώρηση του 28χρονου Αργεντινού επιτελικού μέσου.

Υποβλήθηκε σε επέμβαση ο Λαΐφης
Δεν απέφυγε, τελικά, το νυστέρι ο Κωνσταντίνος Λαΐφης. Ο μέσος της Ανόρθωσης υποβλήθηκε σε επέμβαση στους κοιλιακούς χθες το μεσημέρι, αντί για σήμερα που ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Η επέμβαση έγινε σε εξειδικευμένη κλινική στο Μόναχο από τη Γερμανίδα γιατρό Ούρλικε Μούσαβεκ. Ο Λαΐφης θα επιστρέψει σήμερα στην Κύπρο, για να συνεχίσει την αποθεραπεία του. Υπολογίζεται πως θα μείνει εκτός του κανονικού προγράμματος για περίπου τρεις βδομάδες και θα χάσει, τουλάχιστον, τις πρώτες δύο αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος, που είναι ορισμένες για τα Σαββατοκύριακα 22-23 και 29-30 Αυγούστου.

Keywords
Τυχαία Θέματα