Annet Artani: Όλα για το τραγούδι που έγραψε με την Britney

Η Αnnet Artani μιλά για τη μουσική διαδρομή της, που ξεκίνησε από το σπίτι του Fame Story, και τη γέννηση του γιου της που βάφτισε φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

Η πιo σημαντική στιγμή στην καριέρα σου ήταν η συνεργασία σου με την Britney Spears

και το τραγούδι που γράψατε μαζί, «Everytime». Πώς προέκυψε;

Τα πρώτα μου βήματα στη μουσική τα έκανα στην Αμερική, όπου ξεκίνησα να τραγουδάω με δικό μου συγκρότημα. Έζησα μεγάλη επιτυχία και ο κόσμος στη Νέα Υόρκη με αναγνώριζε, γιατί τραγουδούσα σε πολλά μέρη. Έτσι, με ανακάλυψαν από την ομάδα της Britney Spears και μου ζήτησαν να περάσω από οντισιόν. Μάλιστα εκείνη την ημέρα είχα τα γενέθλιά μου! Πήρα τη δουλειά και ξεκίνησα να εμφανίζομαι με τη Spears σε συναυλίες της. Με τον καιρό ξεκίνησε να ανθίζει μια φιλία μεταξύ μας, καθώς είχαμε πολλά κοινά. Μαζί αποφασίσαμε να γράψουμε ένα τραγούδι για τις σχέσεις που είχαμε τότε και τελείωσαν, το «Everytime», το οποίο έγινε νούμερο ένα σε ολόκληρο τον πλανήτη και ακούγεται μέχρι σήμερα!
Στην Ελλάδα σε γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story. Λίγο καιρό μετά το τέλος του παιχνιδιού επέστρεψες στην Αμερική. Πώς το αποφάσισες;

Δεν πήρα ποτέ την απόφαση να εγκαταλείψω την Ελλάδα έτσι απλά! Το έκανα διότι πάντα ήθελα να ηχογραφήσω δικά μου τραγούδια στην Αμερική. Εκείνο τον καιρό είχα μια πρόταση, πήγα με σκοπό να κυκλοφορήσει εκεί το πρώτο μου κομμάτι με τίτλο «Alive». Το τραγούδι αυτό βρέθηκε στη θέση νούμερο πέντε στα charts, δίπλα στη Rihanna. Παρόλο που όλα πήγαιναν καλά, αποφάσισα να μη συνεχίσω με dance κομμάτια, γιατί ένιωθα πιεσμένη. Η εταιρεία που επέλεξε τότε η μάνατζέρ μου για να συνεργαστούμε επιθυμούσε αυτό το είδος μουσικής, εγώ όμως όχι. Αποφάσισα να διακόψω και να κάνω αυτό που αγαπώ πραγματικά. Είμαι ανεξάρτητη καλλιτέχνιδα και μαζί με την μπάντα μου τραγουδάω παντού.

Στην Ελλάδα σού δόθηκαν ευκαιρίες;

Θεωρώ ότι δεν ήμουν ώριμη τότε και θα ήθελα άλλη μία ευκαιρία για να κάνω κάτι με αξιοπρέπεια στην ελληνική δισκογραφία.

Το 2006 εκπροσώπησες την Κύπρο στον ημιτελικό για τη Γιουροβίζιον με το κομμάτι «Why angels cry», αλλά δεν πέρασες στον τελικό.

Σίγουρα νιώθω ότι το τραγούδι με το οποίο συμμετείχα έπρεπε να γνωρίσει μεγαλύτερη επιτυχία. Όμως, σύμφωνα με τα όσα βλέπω τώρα, πιστεύω ότι σε αυτό το διαγωνισμό δεν είναι μόνο το τραγούδι που μετράει. Η σκηνή του θεσμού αυτού θέλει μπόλικη τρέλα. Έτσι, αν λάμβανα μέρος ξανά, θα ακολουθούσα αυτή την τακτική.

Το 2010 παντρεύτηκες και λίγο μετά χώρισες. Με τον επόμενο σύντροφό σου, Giovanni, με τον οποίο δεν είχατε παντρευτεί, έγινες μανούλα. Ήταν κάτι που το ήθελες ή προέκυψε;

Ήμασταν μαζί τέσσερα χρόνια και πολύ αγαπημένοι! Μάλιστα συζούσαμε. Έτσι, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια όμορφη οικογένεια. Ήταν απόλυτα συνειδητή η απόφαση αυτή.

Πώς βίωσες την εγκυμοσύνη;

Η εγκυμοσύνη ήταν μια πανέμορφη εμπειρία και, όταν βρω τον κατάλληλο άνθρωπο, θα ήθελα να το ζήσω ξανά. Αν εμφανιζόταν στη ζωή μου ένας σωστός άνθρωπος, που θα αγαπάει το γιο μου όσο κι εμένα, θα παντρευόμουν ξανά και θα έκανα άλλο ένα παιδάκι!

Πηγή: peoplegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα