AEΛ: Πληρώνει τη δυστοκία της

Η ΑΕΛ έπιασε για καλά τον κατήφορο μετά την ήττα που δεχθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Η συγκομιδή των εφτά βαθμών σε αυτές τις πρώτες έξι αγωνιστικές είναι ότι χειρότερο για τη Λεμεσιανή ομάδα , που θα πρέπει να παρουσιαστεί πολύ διαφοερτική στη συνέχεια για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Σίγουρα δεν θα είναι καθόλου εύκολο το έργο της. Είναι όμως φανερή η αδυναμία της Λεμεσιανής ομάδας. Διαθέτει την χειρότερη αμυντική γραμμή με δυο γκολ.

Σε αυτές τις έξι αγωνιστικές , δεν σκόραρε στα τέσσερα. Την επιθετική της δυστοκία την πλήρωσε και στο χθεσΙνό αγώνα με την ΑΕΚ. Είχε τις ευκαιρίες για να φτάσει στην ισοφάριση τουλάχιστο όμως δεν τα κατάφερε. Σε αυτό το κομμάτι θα πρέπει να δουλέψει η τεχνική ηγεσία , για να βελτιωθεί η κατάσταση πριν γίνουν χειρότερα τα δεδομένα.

Υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος, για να ηρεμήσουν οι ποδοσφαιριστές, να δουλέψουν πιο εντατικά διότι ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία. Η ΑΕΛ δεν μπορεί να δώσει συνέχεια στα αρνητικά αποτελέσματα , διότι πλέον η κατάσταση θα ξεφύγει. Ήδη η απογοήτευση είναι έντονη

Keywords
Τυχαία Θέματα