AEΛ: Έτοιμη εδώ και καιρό

Έτοιμη εδώ και καιρό η ΑΕΛ τρέχει γρήγορα και μεθοδικά τον προγραμματισμό της και ετοιμάζεται να μπει στα «βάσανα» της νέας χρονιάς.

Δεν πρόλαβαν καλά-καλά οι παίχτες της Λεμεσιανής ομάδας να ξεκουραστούν και επανέρχονται, αρχής γενομένης με τα εργομετρικά τεστ. Σταδιακά θα ενσωματωθούν και τα νέα αποκτήματα της ομάδας, ώστε στις 20 Ιουνίου,

όταν θα γίνει η αναχώρηση στη Σόφια για το βασικό στάδιο προετοιμασίας, ο Μπαλταζάρ να έχει σχεδόν συμπληρωμένο το ρόστερ. Ταυτόχρονα θα γνωρίζει και τον πρώτο της αντίπαλο στην Ευρώπη.

Είναι πολύ σημαντικό για την ΑΕΛ το γεγονός ότι υπάρχει ένας αξιόλογος βασικός κορμός παιχτών από πέρσι και παράλληλα έχουν γίνει οι απαραίτητες μεταγραφικές προσθήκες που χρειαζόταν η ομάδα. Εξίσου σημαντικό και το γεγονός ότι ο Μπαλταζάρ γνώριζε εδώ και καιρό ότι συνεχίζει στην ομάδα και φρόντισε να προχωρήσει τον προγραμματισμό. Έδειξε πολύ καλό έργο ο προπονητής της ΑΕΛ, στον λίγο καιρό που ήταν στην ομάδα και αναμένεται τώρα, με περισσότερες εμπειρίες και σοφίες, να δώσει το κάτι παραπάνω στην ΑΕΛ. Η Ευρώπη ήταν το μεγάλο στοίχημα που κερδήθηκε και το επόμενο στοίχημα είναι να υπάρξει και καλή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Μπαλταζάρ πήρε παίχτες έτοιμους αγωνιστικά και τους οποίους γνωρίζει πολύ καλά και αυτό κρίνεται σημαντικό. Είναι παίχτες που γνωρίζει τι μπορούν να του δώσουν και αυτό θα βοηθήσει τον Πορτογάλο τεχνικό να σχεδιάσει μια πιο βελτιωμένη έκδοση της ΑΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
AEΛ, Έτοιμη,AEl, etoimi