AEZ Zακακίου: Ανακοίνωσε Πιττάρα και ανανεώσεις

Tο διοικητικό συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Ζακακίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Κύπριου επιθετικού Ανδρέα Πιττάρα.
Ο 26χρονος (03-08-1990) επιθετικός υπέγραψε το μεσημέρι της Πέμπτης (05-05-2015) το συμβόλαιο συνεργασίας του με την ΑΕΖ Ζακακίου διαρκείας ενός έτους με επιλογή ανανωσης του συμβολαίου στο σωματείο μας.


Ο Πιτταράς ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΑΣΙΛ Λύσης, είχε ένα πέρασμα από Ανόρθωση, Ερμή, Χαλκάνορα, Απόλλων, Εθνικό, Ερμή, Ν&Σ Ερήμης, ενώ το 2014 βρέθηκε για μικρό διάστημα στην Καλλιθέα και ακολούθως επέστρεψε στην Κύπρο

για λογαριασμό του ΑΣΙΛ, ενώ μέχρι πρόσφατα ήταν στον Οθέλλο Αθηαίνου. Το 2008 ήταν διεθνής με την Εθνική Νέων, ενώ την επόμενη σεζόν μεταπήδησε στην Ελπίδων.
Η διοίκηση του σωματείου της ΑΕΖ Ζακακίου εύχεται στον Ανδρέα Πιτταρά να έχει μία επιτυχημένη σεζόν από κάθε άποψη με τη φανέλα της ομάδας μας.

Επίσης το διοικητικό συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Ζακακίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή ανανέωσης συμβολαίων με τους ποδοσφαιριστές Σίμο Κρασσά, Ανδρέα Χρίστου, Κωνσταντίνο Αλεξάνδρου, Σταυρινό Στυλιανού, Σέργιο Παναγιώτου, Παντελή Κυριάκου και Ανδρέα Μαμμίδη.
Τους ευχαριστούμε που θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε να έχουν μία επιτυχημένη σαιζόν 2016-2017 με την Αθλητική Ένωση Ζακακίου

Keywords
Τυχαία Θέματα