AEK: Να διαφυλάξει το πλεονέκτημα

Πρόσθεσε ακόμα μια μεγάλη νίκη στο φετινό λογαριασμό και έκανε το πιο αποφασιστικό βήμα για έξοδο στην Ευρώπη. Η ΑΕΚ κέρδισε το απόγευμα του Σαββάτου τον Απόλλωνα με 2-0, ανέβηκε εκ νέου στην 3η θέση και παράλληλα πλησίασε τους γαλάζιους στον πόντο. Μάλιστα με συνδυασμό αποτελεσμάτων η ομάδα της Λάρνακας μπορεί να διεκδικήσει το τρόπαιο, όμως, τη δεδομένη στιγμή το συγκεκριμένο σενάριο είναι απομακρυσμένο. Άλλωστε αυτό που προέχει είναι η διαφύλαξη

του πλεονεκτήματος της 3ης και προνομιούχου θέσης.

Η εμφάνιση της ομάδας ήταν μέτρια. Υστέρησε αρκετά σε σχέση με τα προηγούμενα παιγνίδια, ωστόσο κανείς δεν θα τη θυμάται σε λίγες ημέρες. Εκείνο που μένει είναι η νίκη. Μάλιστα το τρίποντο πήρε ακόμα μεγαλύτερη αξία λόγω των απωλειών που είχαν Ομόνοια και Ανόρθωση.

Την επόμενη αγωνιστική, οι κιτρινοπράσινοι θα φιλοξενήσουν τον Ερμή και στοχεύουν μόνο στη νίκη. Οι δυο διαδοχικές ισοπαλίες των «φτεροπόδαρων» σε συνδυασμό της μέτριας εμφάνισης απέναντι στον Απόλλωνα θα πρέπει να αφυπνίσουν την ΑΕΚ. Τρεις αγωνιστικές απέμειναν για το φινάλε της περιόδου και οι οποιεσδήποτε απώλειες ενδεχομένως να παίξουν καταλυτικό ρόλο.

Ως εκ τούτου η επιστροφή στις καλές εμφανίσεις απέναντι στον Ερμή και φυσικά η νίκη αποτελούν αδιαπραγμάτευτο στόχο για τους λόγους που προαναφέραμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα