AEK: Με έκπληξη ή αναμενόμενη ενδεκάδα

Δεν είναι λίγες οι φορές που περιμέναμε άλλη ενδεκάδα από τον Τόμας Κρίστιανσεν και άλλη βλέπαμε στο γήπεδο. Δεν μπορεί να προβλέψει κανείς τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται ο Δανός τεχνικός.

Τις περισσότερες φορές, αν όχι όλες, δικαιώνεται πανηγυρικά. Αυτή τη φορά και όσο ο χρόνος περνάει τον μαθαίνουμε ακόμη πιο καλά. Μέσα από τον τρόπο που παρατάσσει την ομάδα του, δεν θα λέγαμε ότι γίνεται πλέον προβλεπτός, αλλά μειώνει τα ρίσκα και προσπαθεί να έχει ένα σταθερό σύνολο. Όταν έχει μαζεμένες απουσίες συνήθως. Όταν δεν έχει και όλοι είναι στη διάθεσή του, όπως τώρα για παράδειγμα που

εκτός είναι μόνο ο τραυματίας Μόισοφ, δεν αναμένεται να κάνει πειράματα. Θα επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και θα περιμένει από τους παίκτες κλειδιά να έχουν την γνωστή τους απόδοση και με την εμπειρία τους να παρασύρουν και το υπόλοιπο σύνολο. Έτσι θεωρούμε δεδομένο ότι ο Τόμας Κρίστιανσεν θα βασιστεί στην κλασσική ενδεκάδα της ΑΕΚ, όχι μόνο στο αυριανό ντέρμπι αλλά και στα εναπομείναντα. Όλα θα εξαρτηθούν βέβαια και από τους παίκτες που βρίσκονται στο όριο καρτών. Ειδικά στα επόμενα δύο παιχνίδια με Απόλλωνα και Ερμή, καθώς στην φάση των πλέι οφ όλες οι κάρτες σβήνονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα