36η αγ.: "Αστεράτη" νίκη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (βιντεος)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 2-1 της Κρίσταλ Πάλας στο "Σέλχαρστ Παρκ", αύξησε στους επτά βαθμούς τη διαφορά από την Λίβερπουλ και, ουσιαστικά, κλείδωσε την επιστροφή στο Champions League μετά από ένα χρόνο απουσίας.

Οι παίκτες του Λουίς φαν Χάαλ είχαν δοκάρι με τον Ντάλεϊ Μπλιντ στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο ωστόσο κατάφεραν να κλείσουν με γκολ, αφού ο Χουάν Μάτα αποδείχθηκε ψύχραιμος από το σημείο του

πέναλτι στο 19ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυναμικά στο δεύτερο 45λεπτο και απάντησαν με υπέροχο φάουλ του Τζέισον Πάντσεον στο 57ο λεπτό, αλλά η Γιουνάιτεντ άσκησε πίεση και δικαιώθηκε στο 78' με κοντινή κεφαλιά του Μαρουάν Φελαϊνί, έπειτα από σέντρα του Άσλεϊ Γιανγκ.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" επιθυμούν στραβοπάτημα της Λίβερπουλ στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Τσέλσι, προκειμένου να κλειδώσουν την 4η θέση, ενώ από εκεί και πέρα θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες για να πιάσουν μία εκ των Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι που κατέχουν τις προνομιούχες θέσεις.

Κρίσταλ Πάλας (4-2-3-1): Σπερόνι, Ντελάνεϊ, Νταν, Γουάρντ, Σουαρέ, Τζέντινακ, Λέντλεϊ (46' Πάντσεον), Μπολάσι, Μακάρθουρ, Ζάχα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-5-1): Ντε Χέα, Βαλέντσια, Σμόλινγκ, Τζόουνς, Σο (40' Έβανς), Μάτα, Ερέρα, Μπλιντ, Φελαϊνί, Γιανγκ, Ρούνεϊ (46' Φαλκάο).

Keywords
Τυχαία Θέματα