29 κλήσεις για βοήθεια η Πυροσβεστική το τελευταίο 24ωρο

Σε 29 κλήσεις για βοήθεια,16 πυρκαγιές, 9 ειδικές εξυπηρετήσεις και 4 ψευδείς κλήσεις, ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 της 27ης Οκτωβρίου 2016 μέχρι και τις 06:00 της 28ης Οκτωβρίου 2016.

Συγκεκριμένα, η ώρα 11:35 λήφθηκε κλήση για Τροχαίο δυστύχημα στο δρόμο Λάρνακας – Αραδίππου παρά τα φώτα «Ζαπάτα». Επρόκειτο για σύγκρουση δύο οχημάτων μάρκας Toyota Yaris και Suzuki Swift. Ανταποκρίθηκε

ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας «Υπ/μου Αντρέα Παπαδόπουλου» με ομάδα διάσωσης και 2 οχήματα και η ώρα 11.53 ο οδηγός του 1ου οχήματος ο οποίος βρισκόταν εγκλωβισμένος μετά την σύγκρουση εντός του οχήματος αποπαγιδεύτηκε με τη χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων Holmatro και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π του νοσοκομείου Λάρνακας.

Η ώρα 12:07 λήφθηκε κλήση διάσωση ατόμου από πλαγιά βάθους 10 μέτρων στον υδατοφράκτη του χωριού Κλήρου. Είχε μεταβεί στον υδατοφράκτη για ψάρεμα). Από την πτώση υπέστη κατάγματα κνήμης και περόνης. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως «Λοχία Σπύρου Τταντή» με ομάδα διάσωσης και ένα όχημα και η ώρα 13:48 κατάφερε, αφού του παρασχέθηκαν επί τόπου οι Πρώτες Βοήθειες να τοποθετηθεί σε φορείο τύπου FERNO και να ανασυρθεί με τη χρήση ειδικής εξάρτυσης διάσωσης ARIZONA. Παραδόθηκε σε ασθενοφόρο για μεταφορά στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λευκωσίας.

Η ώρα 00:06 λήφθηκε κλήση τροχαίο δυστύχημα στην Λεωφόρο Γρίβα Διγενή στην Αργάκα. Διπλοκάμπινο όχημα μάρκας Nissan παρέκκλινε της πορείας του και συγκρούστηκε με περιτοίχισμα οικίας. Ανταποκρίθηκε ομάδα διάσωσης από το Σταθμό Πόλις Χρυσοχούς με 2 οχήματα. Ένας σοβαρά τραυματίας απελευθερώθηκε πριν την άφιξη της Π.Υ. και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πόλις. Από μέρους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έγινε αφαίρεση των ακροδεκτών του οχήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα