Αναφορές για αεροπλάνο που συνετρίβη στη θάλασσα της Μιανμάρ

Αναφορές για αεροπλάνο που συνετρίβη το πρωί στη θάλασσα της δυτικής όχθης στη Μιανμάρ, διερευνούν εξονυχιστικά οι τοπικές αρχές, χωρίς να έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τυχόν συντρίμμια ή να επιβεβαιώσουν τις πληροφορίες.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα, τα στοιχεία του αεροσκάφους και οι λεπτομέρειες δεν είναι ακόμα γνωστά, ενώ οι έρευνες έχουν διεξάγονται από την πρώτη στιγμή στην ευρύτερη περιοχή.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters,

το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας καταβάλει προσπάθειες προκειμένου να εντοπίσει το αεροσκάφος για το οποίο ενημερώθηκε από "πηγές".

Media is reporting about ongoing search for a missing aircraft in Myanmar. Flightradar24 don't have any data to share at this point. pic.twitter.com/rj3epM7Onf

— Flightradar24 (@flightradar24) October 28, 2016

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες δημοσιογράφου του BBC, πρόκειται για ένα μικρό αεροσκάφος μόλις 10 θέσεων που εκτελούσε σύντομο εσωτερικό δρομολόγιο.

A plane is reported to be missing off Myanmar's west coast. I'm told (but can't confirm) it's a small c10 seater on a short domestic flight.

— Jonah Fisher (@JonahFisherBBC) October 28, 2016

"Το μόνο που μπορούμε να πούμε με σιγουριά, προς το παρόν, είναι ότι δεν πρόκειται για αεροσκάφος των εγχώριων αερογραμμών", δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος του Τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας. Όπως είπε, κανένα σήμα για έκτακτη ανάγκη δεν έφτασε στο Τμήμα από κάποιο αεροπλάνο, ενώ κανένα πρόβλημα δεν είχε αναφερθεί.

Περισσότερα σε λίγο...

Keywords
Τυχαία Θέματα