24 ώρες με τον Κώστα Ζορπά

Την πορεία επιτυχίας των Φούρνων Ζορπάς, το πώς έχουν καταφέρει να αποκτήσουν διεθνή παρουσία αλλά και τα νέα επιχειρηματικά πλάνα παρουσιάζει το Capital Today το οποίο κατέγραψε ένα 24ωρο του Εκτελεστικού προέδρου της «Α. ΖΟΡΠΑΣ &ΥΙΟΙ ΛΤΔ», Κώστα Ζορπά.

Ο πετυχημένος επιχειρηματίας στην ενδιαφέρουσα συνέντευξη που μας παραχώρησε μας αποκάλυψε άλλες πτυχές της ζωής και της καθημερινότητας

του και το πώς συνηθίζει να περνά το Σαββατοκύριακο του.

Μας μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και τα πρώτα βιώματα όταν ο πατέρας του ξεκίνησε τη λειτουργία του Φούρνου στην Αθηένου αλλά και για την απόφαση του να κάνει το μεγάλο βήμα και να ξεκινήσει το πρώτο κατάστημα στην Οδό Ιφιγενείας στη Λευκωσία.

Μάθαμε για τις δυσκολίες στα πρώτα επαγγελματικά βήματα αλλά και το πώς ο ίδιος πιστεύει ότι θα πρέπει να εργάζεται μια ομάδα ανθρώπων σε μια επιχείρηση: «Για εμάς, δεν υπάρχει το εγώ αλλά το εμείς και μαζί μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα» υπογραμμίζει.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Κώστα Ζορπά στο Capital Today που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή μαζί με την εφημερίδα «ΣΗΜΕΡΙΝΗ».

Keywords
Τυχαία Θέματα