«Κάναμε αντιπρόταση και περιμένουμε»

O εκπρόσωπος επικοινωνίας της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για την πρόκριση στο Κύπελλο, για τον επόμενο αγώνα με τον Εθνικό, για την ενίσχυση της ομάδας και για την πρόταση των Τούρκων για τον Σιβού.

Αναλυτικά:

Για την πρόκριση και Εθνικό: «Κρατάμε την πρόκριση στο Κύπελλο και επικεντρωνόμαστε στον αγώνα με τον Εθνικό. Σε αυτές τις δυο μέρες πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα ώστε απέναντι στον Εθνικό να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, απέναντι σε μια ομάδα που έχει προβλήματα, όμως δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε. Έχουμε προβλήματα

τραυματισμών και απουσιών. Οι ποδοσφαιριστές μας δέχθηκα δυνατά και σκληρά μαρκαρίσματα το τελευταίο διάστημα. Ο προπονητής μας θα πρέπει να καταστρώσει το πλάνο του, με τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές».

Για την ενίσχυση: «Είναι προγραμματισμένη η κάθοδος του Ντούριτς σε μερικές ώρες. Οι Σετού και Ιγκιεμπόρ θα έρθουν τις επόμενες 2-3 μέρες. Εφόσον πάνε όλα καλά μέσα από τις ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψουν με την ομάδα μας. Εκτός απροόπτου και οι τρεις θα αποτελέσουν παίκτες της ομάδας και θα ανακοινωθούν επίσημα».

Για τον Σιβού: «Πράγματι, αυτή τη φορά υπάρχει πρόταση από τουρκική ομάδα και βρισκόμαστε σε συζήτηση για να δούμε πού θα καταλήξουμε. Η δική μας επιθυμία είναι να κλείσει το θέμα τις επόμενες 2-3 μέρες, είτε με τον ένα τρόπο είτε με τον άλλο, αφού ήδη κάναμε την αντιπρότασή μας και η διαφορά δεν είναι τεράστια. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες δημόσια για το τι συζητείται. Το θέμα χειρίζονται οι αρμόδιοι και εφόσον προκύψουν νεότερα, θα υπάρχει και η ανάλογη ενημέρωση».

Keywords
Τυχαία Θέματα