Δεν ξετύλιξαν το κουβάρι-Αποσυνδέουν dreambox-150 καταθέσεις

Μακρύς ο δρόμος που έχουν να διανύσουν οι ανακριτές της υπόθεσης των παράνομων συνδρομητικών.

Ο τρίτος συλληφθείς σχετικά με την υπόθεση, ένας 38χρονος από τη Λάρνακα, αφέθηκε ελεύθερος επειδή δεν προέκυψαν εναντίον του οποιαδήποτε στοιχεία που σχετίζονται με την υπόθεση, ωστόσο θα κατηγορηθεί αργότερα για άλλα αδικήματα. Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι ο 52χρονος κατονόμασε στην Αστυνομία όλους τους συνεργάτες του, ενώ εμπλέκει στην υπόθεση

και τον 48χρονο.

Έξω ένας για IPTV–Λεμεσιανοί εγκέφαλοι ξετυλίγουν το νήμα;

Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο από τον εξεταστή της υπόθεσης, το χρονικό διάστημα που πέρασε από το πρώτο διάταγμα κράτησής τους, δηλαδή από τις 11 Ιανουαρίου, χρησιμοποιήθηκε για να γίνουν διάφορες έρευνες αναφορικά με την υπόθεση, λήφθηκαν περίπου 50 καταθέσεις και απομένουν άλλες 100, ενώ υπολείπεται αρκετό ανακριτικό έργο.

Πρόσθεσε πως παραμένει ορατός ο κίνδυνος, σε περίπτωση απόλυσής τους, να επηρεάσουν μάρτυρες και να εξαφανίσουν ή να καταστρέψουν τεκμήρια, ενώ αποσυνδέθηκε μεγάλος αριθμός πλατφορμών Dream Box.

Οι δικηγόροι των δύο υπόπτων δεν έφεραν ένσταση στην κράτηση των πελατών τους και το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για ανανέωση της κράτησής τους για άλλες πέντε μέρες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα