Βρες δάσκαλο...και το μάθημα έγινε

07:43 26/11/2014 - Πηγή: PC Nea
Αρχές του 2014 το "Βρες δάσκαλο" αναδείχτηκε στους 4 πρώτους των καινοτόμων ιδεών, στην κατηγορία Κοινωνική Δράση του Launching people που διοργάνωσε η Samsung.

Αυτή είναι μια πρόσκληση για να δείτε πως λειτουργεί και κατά πόσο σας εξυπηρετεί. Το site βρίσκεται σε δοκιμαστική αλλά πλήρη λειτουργία και ζητάει τη γνώμη σας. Στόχος είναι να γίνει μια πλατφόρμα
που θα είναι χρήσιμο εργαλείο για τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, γυμναστές, εκπαιδευτές, μάγειρες, γενικότερα για όσους θέλουν να μεταδώσουν την γνώση που κατέχουν.

Μπες στο Βρες δάσκαλο
Μπορείτε να γραφτείτε σαν μαθητής (απλός χρήστης) ή σαν δάσκαλος και να αποκτήσετε (δωρεάν πάντα) το ηλεκτρονικό σας γραφείο για την διαχείριση των ενδιαφερόντων σας, των μαθημάτων, των μαθητών με στατιστικά στοιχεία και με εργαλεία για πιο αποτελεσματική εκπαίδευση.

Βρες την πόλη σου, βρες το μάθημά σου
Ψάχνεις μαθήματα κιθάρας ή μπαλέτου, εκπαιδευτή για τον σκύλο σου, extreme sports, προπονητή πυγμαχίας ή ποδοσφαίρου, καθηγητή μαθηματικών ή έκθεσης ή απλά είσαι άνθρωπος με αστείρευτη θέληση για γνώση;
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δημιουργήσεις τον προσωπικό σου λογαριασμό και να δηλώσεις αυτό που θέλεις να μάθεις.

Γίνε δάσκαλος
Είσαι δάσκαλος βιολιού ή παίζεις κιθάρα σαν τον Santana;
Είσαι προπονητής tennis ή ειδικός στο Photoshop και το Dreamweaver;
Ξέρεις να κάνεις πασχαλινά κουλουράκια σαν τη θεία Ευτέρπη;
Keywords
Τυχαία Θέματα