Το iPhone 6 άγχωσε την Samsung

10:00 1/10/2014 - Πηγή: PC Nea
Ο αλαλαγμός που έχει προκαλέσει το iPhone 6, οι προ-παραγγελίες ρεκόρ και οι πωλήσεις-μαμούθ μέσα στο πρώτο Σαββατοκύριακο εμπορικής διάθεσης, έχουν κάνει την Samsung να αισθάνεται μάλλον ...άβολα.
Η εταιρία βλέποντας τον πανζουρλισμό που επικρατεί στα καταστήματα, όπου οι καταναλωτές σχηματίζουν ατέλειωτες ουρές για να αποκτήσουν τις νέες συσκευές της Apple, σπεύδει να λανσάρει νωρίτερα το Samsung Galaxy
Note 4.

Το νέο Galaxy 4 -που αρχικά είχε προγραμματιστεί να βγει τον Οκτώβριο- κυκλοφορεί στη Νότια Κορέα και την Κίνα αυτή την εβδομάδα και έπειτα σε 140 χώρες μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

Πρόκειται για την πρώτη φορά ένα top προϊόν της εταιρίας θα φθάσει στην Κίνα πριν από τις άλλες μεγάλες αγορές. Αυτό δεν είναι τυχαίο βέβαια, αφού το νέο iPhone δεν είναι ακόμα διαθέσιμο στην Κίνα.

Το Samsung Galaxy Note 4 θα κυκλοφορήσει τελικά στην Κορέα στις 26 Σεπτεμβρίου αντί για αρχές Οκτωβρίου που είχε σχεδιαστεί αρχικά, από τους 3 μεγαλύτερους παρόχους, SK Telecom, KT και Uplus.

Η Samsung έχει θέσει ως στόχο τα 15 εκατομμύρια πωλήσεις για τις 30 πρώτες μέρες κυκλοφορίας του Samsung Galaxy Note 4. Λέγεται ότι την πρώτη εβδομάδα θα διαθέσει 3.75 εκατ. συσκευές.

sofokleousin.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα