Το Pockee μπαίνει σε 1000 σούπερ μάρκετ και γιορτάζει

19:59 13/12/2014 - Πηγή: PC Nea
Το Pockee γιορτάζει τα 1000 σούπερ μάρκετ όπου εξαργυρώνονται κουπόνια μέσω κινητού, με ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό!

Ακόμη πιο κοντά στους καταναλωτές του το Pockee! Από τα μέσα Δεκεμβρίου το δίκτυο των καταστημάτων όπου εξαργυρώνονται Pockee κουπόνια αριθμεί περισσότερα από 1000 καταστήματα. Παρακάτω οι πιο «φρέσκες» προσθήκες:

239 καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος
164 καταστήματα Carrefour Express
96
καταστήματα Βερόπουλος (περιοχή Αττικής)
31 καταστήματα ΙΝΚΑ στην Κρήτη

Με αφορμή τα παραπάνω, ξεκινάμε από τη Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου έως τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου ένα μεγάλο διαγωνισμό, όπου 3 τυχεροί θα κερδίσουν τα ψώνια για το γιορτινό, πρωτοχρωνιάτικο τραπέζι! Κάθε εξαργύρωση κουπονιού Pockee, σημαίνει και μια συμμετοχή στο μεγάλο διαγωνισμό.

Οι τρείς τυχεροί θα κερδίσουν απευθείας στον λογαριασμό τους 100€, 70€ και 50€ αντίστοιχα. Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου στις 17:00.

Παράλληλα φυσικά όλοι οι φίλοι του Pockee μπορούν να εξοικονομήσουν σημαντικά ποσά από τα χριστουγεννιάτικα ψώνια στο σούπερ μάρκετ, αφού άμεσα μπορούν να βρουν στην εφαρμογή 142 κουπόνια αξίας άνω των 102€!!!

Ενδεικτικά κάποιες από τις μάρκες που θα βρείτε στα κουπόνια Pockee είναι οι: Coca-Cola, Fanta, Barilla, Misko, Kellogg’s, ΝΟΥΝΟΥ, Χωριό, Όλυμπος, Milner, Μπαρμπα-Στάθης, Χρυσή Ζύμη, Καλλιμάνης, Amita, Nivea, Orzene, STR8 και πολλά άλλα.
Ως γνωστόν η εφαρμογή διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ, για Android & iOS, στα αντίστοιχα app stores.
Keywords
Αναζητήσεις
cosmote deals for you pockee, pockee cosmote deals for you
Τυχαία Θέματα