3D Game Development in Unity

17:27 13/12/2014 - Πηγή: PC Nea
Το Mediterranean College αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την προσήλωσή του στη βελτιστοποίηση της ποιότητας των σπουδών που προσφέρει, διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία εκδήλωση για ένα από τα πλέον επίκαιρα και ενδιαφέροντα θέματα Πληροφορικής.

Συγκεκριμένα, φιλοξένησε δύο από τα μέλη της ομάδας ACM student chapter AUTH (Association for Computing Machinery / http://acm.web.auth.gr/) και συγκεκριμένα τους κκ. Νεδέλκο Μιλτιάδη, Vice Chairman της ομάδος, και Μίσχο Σταύρο, φοιτητή Μαθηματικού
Α.Π.Θ., οι οποίοι παρουσίασαν στην Αίθουσα Διαλέξεων του Mediterranean College το εξαιρετικά διαδεδομένο στο χώρο ανάπτυξης τρισδιάστατων παιχνιδιών Game Engine Unity.

Την παρουσίαση παρακολούθησαν παραπάνω από 220 συμμετέχοντες, επιβεβαιώνοντας τη γενικότερη απήχηση που απολαμβάνει ο συγκεκριμένος τομέας της Πληροφορικής. Κατά την εκδήλωση οι δύο προσκεκλημένοι παρουσίασαν:

-τις βασικές αρχές που διέπουν την ανάπτυξη 3D Games στο Unity,
-ολοκληρωμένη εφαρμογή στο Unity σε πραγματικό χρόνο,
-τις βασικές αρχές που διέπουν τη μουσική επένδυση των παιχνιδιών,ενώ στο τέλος της εκδήλωσης -οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απευθύνουν σχετικές ερωτήσεις προς τους εισηγητές, -εκκινώντας μια εξαιρετικά εποικοδομητική διαδικασία αλληλεπίδρασης, που αποτέλεσε και το καλύτερο δυνατό επιστέγασμα της συγκεκριμένης εκδήλωσης.

Info: Mediterranean College Θεσσαλονίκη, Εγνατίας 2-4, τηλ.: 2310287779, [email protected], http://www.medcollege.edu.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα