Το PES 2014 έρχεται στον Κωτσόβολο

16:48 17/9/2013 - Πηγή: PC Nea
Tο νέο PES 2014 επιτέλους έφτασε και δίνει τέλος στην αναμονή χιλιάδων φίλων της πιο επιτυχημένης σειράς ποδοσφαίρου. Στα καταστήματα Κωτσόβολος οι gamers μπορούν να αποκτήσουν το PES 2014 από την πρώτη μέρα επίσημης κυκλοφορίας του αλλά και να προκαλέσουν τους κορυφαίους παίκτες της χώρας διεκδικώντας μοναδικά δώρα.

Η φετινή έκδοση του Pro Evolution Soccer θα ενθουσιάσει τους
πολυάριθμους φίλους της σειράς αφού όπως παραδέχονται οι δημιουργοί αλλά και οι χρήστες, φέτος έχει γίνει το μεγαλύτερο βήμα προόδου στα χρονικά του PES.

Οι τεχνολογίες που έχουν χρησιμοποιηθεί για το PES 2014 δίνουν εκπληκτικά νέα γραφικά και λεπτομερή απεικόνιση, έχουν βελτιώσει εντυπωσιακά την τεχνητή νοημοσύνη των παικτών και έχουν πετύχει την πιο φυσική εξομοίωση που έχει παρουσιαστεί ποτέ. Επιπλέον, όπως και τα τελευταία χρόνια, το παιχνίδι θα είναι πλήρως εξελληνισμένο με ελληνική περιγραφή από τους Χρήστο Σωτηρακόπουλο και Γιώργο Θαναηλάκη.

Όλοι οι φίλοι της σειράς μπορούν να αποκτήσουν το PES 2014 από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου από οποιοδήποτε κατάστημα Κωτσόβολος.

Η αληθινή πρόκληση όμως ξεκινά την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, όπου όλοι οι παίκτες με την απόδειξη αγοράς του PES 2014 από την Κωτσόβολος μπορούν να συμμετέχουν σε ένα μοναδικό τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στο μεγάλο κατάστημα Κωτσόβολος στο The Mall Athens από τις 16.00 έως τις 20.00 για να κοντράρουν τους έλληνες πρωταθλητές και να διεκδικήσουν Playstation 4 και άλλα άπαιχτα δώρα. Την ένταση και το πάθος των αγώνων θα μεταδώσουν ζωντανά από το κατάστημα στον αέρα του NovaSport FM 94,6 ο Γιώργος Θαναηλάκης και ο Βασίλης Σαμπράκος.

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου PES 2014, ο κ. Γιάννης Βασιλάκος, Εμπορικός Διευθυντής Computing, Gaming και Essentials της Dixons South-East Europe (Κωτσόβολος) δήλωσε: «Όπως όλοι οι φίλοι του gaming και του ποδοσφαίρου έτσι κι εμείς στην αλυσίδα Κωτσόβολος είμαστε ενθουσιασμένοι για την έλευση του PES 2014 που όπως φαίνεται θα είναι το καλύτερο παιχνίδι της σειράς έως τώρα.

Φέτος η καθιερωμένη μας συνάντηση-εορτασμός στο The Mall Athens συνοδεύεται από μια μεγάλη πρόκληση για τους χρήστες καθώς αναμένουμε στην «αρένα» μας τους καλύτερους έλληνες παίκτες αλλά και όλους τους καινούριους φίλους της σειράς που θέλουν να αγωνιστούν εναντίον τους και να διεκδικήσουν το ολοκαίνουριο Playstation 4 αλλά και πολλά ακόμη απίστευτα έπαθλα. Ευχόμαστε σε όλους τους φίλους μας μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν και …καλές προπονήσεις!
Keywords
Τυχαία Θέματα