Το EMEA.gr προσφέρει δύο δωρεάν εισιτήρια για το Athens Startup Weekend Sustainability

12:17 3/5/2014 - Πηγή: PC Nea
Η εταιρεία Delta Press και η επιχειρηματική ιστοσελίδα www.EMEA.gr, στο πλαίσιο των αρχών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και περιβαλλοντικής βιωσιμότητας που τη διέπουν, χορηγούν την ηλεκτρονική επικοινωνία της εκδήλωσης Athens
Startup Weekend Sustainability.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις ιδέες τους και να ξεκινήσουν τη δική τους βιώσιμη επιχείρηση, βασισμένη στις αρχές της αειφορίας, μέσα σε 54 ώρες!

Το EMEA.gr προσφέρει από ένα δωρεάν εισιτήριο για το Athens Startup Weekend Sustainability σε δύο τυχερούς που θα αναδειχθούν μέσω κλήρωσης. Δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας μέχρι τη Δευτέρα 5 Μαΐου και ώρα 23:59 τη φόρμα που βρίσκεται στον εξής σύνδεσμο: http://bit.ly/1hk1Im5. Οι δύο τυχεροί νικητές και οι δύο επιλαχόντες θα ειδοποιηθούν το πρωί της Τρίτης 6 Μαΐου μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος.

Επιπλέον, το EMEA.gr στο πλαίσιο της χορηγίας επικοινωνίας συνεργάζεται με το Athens Startup Weekend Sustainability και προσφέρει τη δυνατότητα στους υπόλοιπους ενδιαφερομένους να συμμετάσχουν στην εκδήλωση με ειδικό εκπτωτικό εισιτήριο των 20 ευρώ. Για να επωφεληθείτε από την προνομιακή τιμή, εισάγετε τον κωδικό "EMEAgr" στο ειδικό πεδίο Promo Code στη σελίδα κράτησης εισιτηρίων: http://www.eventbrite.com/e/athens-startup-weekend-sustainability-tickets-10977216149.

Το Athens Startup Weekend Sustainability διοργανώνεται στις 9 - 11 Μαΐου από τη θερμοκοιτίδα βιώσιμης νεοφυούς επιχειρηματικότητας Aephoria.net και απευθύνεται σε ανθρώπους με διαφορετικό υπόβαθρο και ιδέες για επιχειρήσεις βασισμένες στις αρχές της αειφορίας, της περιβαλλοντικής ευαισθησίας και της κοινωνικής ευθύνης. Ακολουθώντας τη δομή των Startup Weekend events, οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν ομάδες και θα ξεκινήσουν την δική τους βιώσιμη επιχειρηματική προσπάθεια με την βοήθεια μεντόρων και επιχειρηματιών από το ελληνικό startup οικοσύστημα.

Την όλη εμπειρία του Startup Weekend θα συμπληρώσουν:
- Ανοιχτή κουζίνα με καταξιωμένους σεφ και βιολογικά υλικά με υψηλή διατροφική αξία
- Υoga για πνευματική ευεξία και χαλάρωση
- Οffline data sharing systems με ειδικό εκπαιδευτικό υλικό
- Sunday Closing Party with Greek Tsipouro Cocktails

Τα βραβεία που θα κερδίσουν οι τρεις καλύτερες ομάδες είναι:
- 1ο βραβείο κερδίζει 3 μήνες συμμετοχής και "εκκόλαψης" στο Aephoria.
- 2ο βραβείο κερδίζει 3 μήνες δωρεάν χώρο εργασίας και πρόσβαση στις υποστηρικτικές υπηρεσίες του Orange Grove.
- 3ο βραβείο κερδίζει 3 μήνες δωρεάν χώρο εργασίας και πρόσβαση στις υποστηρικτικές υπηρεσίες του Impact Hub Athens.

Η Delta Press και το EMEA.gr αποδεικνύουν και πάλι - μετά την πιστοποίηση CO2 Neutral Seal - τη δέσμευσή τους στις αρχές της αειφορίας, υποστηρίζοντας την πρώτη εκδήλωση εκκίνησης βιώσιμης επιχειρηματικότητας Athens Startup Weekend Sustainability!
Keywords
Τυχαία Θέματα