Τεχνολογική Συστημάτων:αρωγός στα «Ψηφιακά Εκπαιδευτικά Βοηθήματα»

18:38 17/2/2012 - Πηγή: PC Nea
Η εταιρεία ολοκληρωμένων εκπαιδευτικών λύσεων Τεχνολογική Συστημάτων ανακοινώνει την προμήθεια διαδραστικών συστημάτων στην δράση «Ψηφιακά Εκπαιδευτικά Βοηθήματα» του Υπουργείου Παιδείας(http://www.study4exams.gr/).

Τα Ψηφιακά Εκπαιδευτικά Βοηθήματα μπορούν να βοηθήσουν τους μαθητές να κάνουν επανάληψη ή να λύσουν τις απορίες τους
μέσω Web και σε όποια στιγμή το θελήσουν μέσω του υπολογιστή τους. Τα βιντεομαθήματα μπορεί να τα παρακολουθήσει ο μαθητής είτε online είτε κατεβάζοντας το αρχείο βίντεο στον υπολογιστή του, ενώ υπάρχουν και ασκήσεις για την εμπέδωση της ύλης.

Για την βιντεοσκόπηση των παραδόσεων χρησιμοποιήθηκε παραδοσιακός πίνακας, αλλά και η διαδραστική λύση της Τεχνολογικής Συστημάτων.

H λύση που επιλέχθηκε μετά από αξιολόγηση, ήταν διαδραστικός βιντεοπροβολέας πολύ κοντινής προβολής από την Epson και πίνακας μαρκαδόρου, κατασκευασμένος για χρήση με βιντεοπροβολέα από την SMIT Visual.

Η συγκεκριμένη λύση αποτελεί την εξέλιξη των διαδραστικών πινάκων, αφού δίνει στον εκπαιδευτικό την δυνατότητα να συνδυάσει την παραδοσιακή με την σύγχρονη διδασκαλία. Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορεί να μεταφερθεί στιγμιαία από το διαδραστικό περιβάλλον του πίνακα στο παραδοσιακό περιβάλλον του πίνακα μαρκαδόρου.

Ο διαδραστικός βιντεοπροβολέας της Epson προσφέρει υψηλή ποιότητα εικόνας και φωτεινότητα, γεγονός που τον κάνει ιδανικό για τα σχολικά περιβάλλοντα της Ελλάδας, στα οποία συνήθως υπάρχει συνεχής παρουσία ηλιακού φωτός. Επίσης λόγω της τεχνολογίας κοντινής προβολής του φακού, δεν υπάρχει σκιά στην επιφάνεια προβολής.

Η σειρά των διαδραστικών προβολέων της Epson συνοδεύεται από έναν ή δύο διαδραστικό στυλό (ανάλογα με το μοντέλο), τα οποία επιτρέπουν την ομαλή γραφή μέσα στο διαδραστικό περιβάλλον του πίνακα, αλλά και τον έλεγχο του υπολογιστή. Το διαδραστικό σύστημα συνοδεύεται από τον πίνακα μαρκαδόρου SMIT Visual, ο οποίος ελαχιστοποιεί τις αντανακλάσεις από τον βιντεοπροβολέα, ενώ έχει κατασκευασθεί λαμβάνοντας υπόψη τις τεχνικές προδιαγραφές του διαδραστικού βιντεοπροβολέα της Epson.

H επιφάνεια του είναι φτιαγμένη από κεραμικό υλικό υψηλής αντοχής, ενώ η πλάτη του είναι επενδυμένη με αλουμίνιο για να μην χάνει το σχήμα του με την πάροδο του χρόνου.

Η Τεχνολογική Συστημάτων μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες εγκατάστασης, εκπαίδευσης και υποστήριξης για τις διαδραστικές λύσεις Epson, ενώ η τεχνογνωσία και η εμπειρία χρόνων, της επιτρέπει να σας προτείνει την λύση που ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες σας, στην καλύτερη τιμή.

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τις εκπαιδευτικές λύσεις που σας προτείνουμε, μπορείτε να επισκεφθείτε το site: www.technologica.gr

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα