Τα καταστήματα Public κατέκτησαν το πρωτάθλημα gaming της Dell

13:22 5/12/2011 - Πηγή: PC Nea
Η εξειδικευμένη ομάδα gaming των Public (www.public.gr), αξιοποίησε την εμπειρία της για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο 1ο Dell Alienware Ultimate Gamer Tournament που διεξήχθη ανάμεσα σε αλυσίδες λιανικής του κλάδου.

Το 1ο Dell
Alienware Ultimate Gamer Tournament που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αποτέλεσε σημείο συνάντησης μεταξύ των ομάδων πωλητών των μεγαλύτερων αλυσίδων καταστημάτων λιανικής και αντιμετωπίστηκε με μεγάλο ενθουσιασμό από τους συμμετέχοντες.

Στο πλαίσιο του τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, η Dell παρουσίασε όλη τη διευρυμένη σειρά προϊόντων ενώ πέντε ομάδες «επίλεκτων Gamers» από στελέχη & πωλητές των μεγαλύτερων αλυσίδων καταστημάτων λιανικής, διαγωνίστηκαν στο δημοφιλές παιχνίδι ποδοσφαίρου FIFA 2012.

Μέσα από τη διαδικασία, νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε εκείνη των Public, με έπαθλο πέντε εντυπωσιακούς φορητούς Dell Adamo 13.

Αποδεδειγμένα πλέον, τα καταστήματα Public (www.public.gr), διαθέτουν την πιο GAMEaTH ομάδα που με την εξειδικευμένη γνώση και την αγάπη της για το παιχνίδι μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις ακόμη και των πιο απαιτητικών gamers.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα