Philips: Νέα ηχεία για συσκευές Android

Τα ηχεία υποδοχής Fidelio για Android βασίζονται στα ίδια συστήματα ηχείων όπως η σειρά Fidelio για Apple, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε εκπληκτικό ήχο από το Android τηλέφωνο ή tablet σας.

Καθώς η υποδοχή micro USB στα Android

smartphone τοποθετείται σε διάφορες θέσεις και προσανατολισμούς σε κάθε τηλέφωνο, η Philips ανέπτυξε μια μοναδική σχεδίαση συνδέσμου που προσαρμόζεται στις τρεις διαστάσεις ώστε να δέχεται οποιοδήποτε τηλέφωνο τόσο σε κάθετη όσο και οριζόντια θέση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τοποθετείτε στο σταθμό υποδοχής και να φορτίζετε τα περισσότερα τηλέφωνα Android και το τηλέφωνό σας θα είναι πάντα τοποθετημένο στο κέντρο του ηχείου για τη βέλτιστη ηχητική εμπειρία.

Για να απολαμβάνετε άμεσα τη μουσική σας με τον απλούστερο τρόπο, η Philips έχει αναπτύξει μια αποκλειστική εφαρμογή Fidelio για Android, η οποία αντιστοιχεί αυτόματα το smartphone σας με το σταθμό υποδοχής μέσω Bluetooth. Χρησιμοποιώντας το Philips Songbird media player, μπορείτε να ανακαλύπτετε και να αναπαράγετε όλα τα πολυμέσα και να το συγχρονίζετε απροβλημάτιστα με το ηχείο υποδοχής. Τα διαισθητικά του χαρακτηριστικά σας επιτρέπουν να ανακαλύπτετε νέους καλλιτέχνες και μουσικά στιλ μέσω καταστημάτων μουσικής και πολυμέσων, υπηρεσιών και ιστοσελίδων. Για μουσική απόλαυση χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα, μπορείτε να αναπαράγετε τη δική σας βιβλιοθήκη και τα πολυμέσα απευθείας από το web και να τα συγχρονίζετε όλα από τον υπολογιστή στις συσκευές Android.

Η σειρά Fidelio για Android περιλαμβάνει τις ακόλουθες συσκευές:

AS851 με συνολική ισχύ εξόδου 30W RMS
AS351 με ισχύ εξόδου 10W RMS & επιλογής μεταξύ μπαταρίας – πρίζας
AS111 σχεδίασή 360 μοιρών και 4W RMS

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.philips.com/sound για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά ηχείων υποδοχής Fidelio της Philips.

Δείτε την εφαρμογή Fidelio στο Android Market.

Keywords
Τυχαία Θέματα