ΤΑ ελληνικά και διεθνή προϊόντα της e-κάβας House of Wine στο Skroutz.gr

02:49 9/1/2013 - Πηγή: PC Nea
Το www.skroutz.gr ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με το House of Wine, τη μεγαλύτερη ελληνική e-κάβα, που διατηρεί στο πέρασμα των ετών τις ιδέες και τις αξίες μιας παραδοσιακής οικογένειας οινοποιών από τη Σάμο, ικανοποιώντας τις γευστικές απαιτήσεις των φίλων του οίνου.

Το House of Wine
άνοιξε τις διαδικτυακές του πύλες το 2009 και είναι από τα ελάχιστα ηλεκτρονικά καταστήματα στον τομέα της οινολογίας, που διανέμουν τα προϊόντα τους αποκλειστικά από το διαδίκτυο.

Διαθέτοντας μια τεράστια ποικιλία ποιοτικών και επώνυμων προϊόντων, με περισσότερες από 1.000 ετικέτες επιλεγμένων οίνων, που συμπεριλαμβάνουν σχεδόν όλα τα ελληνικά κρασιά καθώς και τα πιο αξιόλογα διεθνή κρασιά από Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Η.Π.Α., Αργεντινή και Χιλή, η πρωτοποριακή e-κάβα καλύπτει τις ανάγκες των οινόφιλων σε όλη την Ελλάδα.

Οι πελάτες του, θα βρουν επίσης 450 είδη άλλων ποτών και μια πλούσια γκάμα αξεσουάρ ποτών και άλλων συσκευών συντήρησης και αποθήκευσης.

Οι χρήστες του www.skroutz.gr μπορούν να αναζητήσουν και να συγκρίνουν τιμές για περισσότερα από 4.100 προϊόντα στην κατηγορία «Ποτά – Κρασιά», όπου θα βρουν μια τεράστια ποικιλία οίνων, άλλων οινοπνευματωδών και αξεσουάρ σερβιρίσματος, αποθήκευσης και συντήρησης.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα