Τα GPS της Magellan πλέον και στην Ελλάδα

14:46 26/5/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Magellan εισέρχεται δυναμικά και στην ελληνική αγορά, προχωρώντας στην κυκλοφορία της νέας σειράς υψηλής ποιότητας συσκευών πλοήγησης GPS για κάθε είδους outdoor δραστηριότητες.

Η Magellan είναι παγκοσμίως φημισμένη στην κατασκευή και στην ανάπτυξη συσκευών πλοήγησης GPS. Ειδικότερα, το 1989 έγινε η πρώτη εταιρεία
η οποία κατασκεύασε δέκτη GPS για την Αμερικανική αγορά, το 1999 κατασκεύασε την πρώτη φορητή συσκευή πλοήγησης GPS, ενώ το 2007 ήταν η πρώτη εταιρεία που ενσωμάτωσε οθόνη αφής σε GPS δέκτη.

Έχοντας ως έδρα τις Η.Π.Α., η Magellan βρισκεται κοντά στον παλμό των τεχνολογικών εξελίξεων, ενώ η μέχρι τώρα πορεία της, την κατατάσσει ανάμεσα στους κορυφαίους στην αγορά των GPS παγκοσμίως.

Οι συσκευές πλοήγησης GPS της Magellan, αποτελούν τα απαραίτητα εφόδια για τους λάτρεις των outdoor activities. Όσοι είναι λάτρεις της ορειβασίας, της πεζοπορίας, της αναρρίχησης, του geo-caching, του κυνηγιού, του ψαρέματος, της θάλασσας και του βουνού, θα βρουν έναν πολύτιμο σύμμαχο και την ευκολία στην πλοήγηση και τη χρήση των συσκευών.

Η εμπειρία της Magellan έχει δείξει ότι η χρήση GPS στις outdoor δραστηριότητες είναι κάτι παραπάνω δεν αποτελεί απλά μία ευκολία, αλλά αναγκαιότητα.

Τα πρώτα προϊόντα της Magellan που θα κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά είναι το Magellan eXplorist GC και το Magellan ToughCase για iPhone 3G και iPod touch, ενώ μέσα στο καλοκαίρι η γκάμα θα εμπλουτιστεί με τη σειρά Magellan eXplorist 510, 610 και 710.

Οι συσκευές πλοήγησης της Magellan αποτελούν τις καλύτερες λύσεις για όσους αναζητούν ολοκληρωμένες λύσεις για τις περιπέτειες τους. Ειδικότερα, τo Magellan eXplorist GC είναι το απόλυτο gadget για τους λάτρεις της νέας τάσης του geo-caching, καθώς είναι η πρώτη συσκευή της εταιρείας αποκλειστικά για geo-caching. Επιπλέον, οι προστατευτικές θήκες Magellan ToughCase για iPhone 3G και για iPod touch, βελτιώνουν την απόδοση της λήψης του GPS, ενώ παράλληλα προστατεύουν τη συσκευή από το νερό, τις πτώσεις και τη σκόνη, κι έτσι οι χρήστες δε χρειάζεται να αποχωρίζονται τις αγαπημένες τους συσκευές κατά τη διάρκεια των outdoor δραστηριοτήτων τους.

Για την ανάπτυξη των ελληνικών χαρτών, η Magellan έχει συνεργαστεί με την ομάδα των έμπειρων χαρτογράφων της ελληνικής εταιρείας TERRAIN, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και τον υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, με στόχο τη δημιουργία χαρτών κορυφαίας ακρίβειας. Στην κάλυψη της Ελλάδας, περιλαμβάνονται προς το παρόν 45 νησιά, η Πάρνηθα, το Πήλιο, η Πελοπόννησος και η Κρήτη, ενώ σύντομα αναμένονται περισσότερες προσθήκες.

Οι πλέον απόκρυφές και μυστηριακές ομορφιές της Ελληνικής φύσης σας καλούν να τις ανακαλύψετε, με τις συσκευές πλοήγησης GPS της Magellan να αποτελούν τον πολύτιμο σύμμαχό για όλους τους επίδοξους εξερευνητές.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα